Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο εξ αποστάσεως

Πώς να βρεις εργασία εξ αποστάσεως και να κερδίζεις εισόδημα από όπου και αν βρίσκεσαι

Διοργανωτής Σεμιναρίου E-Learning:
LeadCompass
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Οργάνωση & Διοίκηση

Εισηγητής

Μάρκος Κορβέσης
ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ, LEADCOMPASS

Ο Μάρκος Κορβέσης βοηθάει άτομα σε όλο τον κόσμο να βρουν το ikigai τους: μια εργασία που αγαπούν, την κάνουν καλά, τη χρειάζεται ο κόσμος και ανταμείβονται για αυτή.

Είναι Σύμβουλος Καριέρας και συνιδιοκτήτης της LeadCompass με 3.000+ ώρες εκπαίδευση σε 15 χώρες. Εξειδικεύεται σε Βιογραφικό, Συνοδευτική Επιστολή, LinkedIn, Προετοιμασία Συνέντευξης και Τεχνικές Αναζήτησης Εργασίας για Ελλάδα και εξωτερικό.

Παρακολουθεί τις τελευταίες εξελίξεις στην παγκόσμια αγορά εργασίας, όπως αξιολόγηση υποψηφίων με εικονική πραγματικότητα και συνέντευξη με πρόγραμμα τεχνητής νοημοσύνης και ρομπότ.

Έχει βοηθήσει πάνω από 1.000 άτομα, 50+ εθνικοτήτων με επιτυχίες σε 30+χώρες να βρουν την εργασία που επιθυμούν σε εταιρείες όπως Google, Amazon και Microsoft, καθώς και να δημιουργήσουν τη δική τους επιχείρηση. Ο στόχος του είναι να βοηθήσει εκατομμύρια άτομα με την καριέρα τους παγκοσμίως.

Σε ποιους απευθύνεται

1. Πρόσφατα Απόφοιτους
Αν αποφοίτησες πρόσφατα και ψάχνεις να ξεκινήσεις μια καριέρα χωρίς γεωγραφικούς περιορισμούς, τότε αυτό το webinar θα σε βοηθήσει να μάθεις τα απαραίτητα βήματα για το πώς να εργάζεσαι εξ αποστάσεως και πώς να αναζητάς ευκαιρίες για εξ αποστάσεως εργασία.

2. Γονείς
Ως γονέας που επιθυμεί να ασχοληθεί με την ανατροφή του παιδιού σου γνωρίζουμε ότι έχεις περιορισμένες ευκαιρίες για να κερδίσεις ένα εισόδημα παρέχοντας εργασία από το σπίτι σου. Στο webinar μας θα μάθεις διαφορετικούς τύπους απομακρυσμένης εργασίας που μπορούν να σου εξασφαλίσουν ένα ευέλικτο πρόγραμμα και ένα σταθερό εισόδημα.

3. Υφιστάμενους εργαζόμενους
Για επαγγελματίες που μεταβαίνουν στην εξ αποστάσεως εργασία και που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν μετάβαση από τις παραδοσιακές θέσεις εργασίας γραφείου σε εξ αποστάσεως θέσεις, είτε με την τρέχουσα εταιρεία τους είτε με νέο εργοδότη.

4. Αυτοαπασχολούμενους
Για ελεύθερους επαγγελματίες που επιθυμούν να ενισχύσουν τις δεξιότητες και τις στρατηγικές τους στην εξ αποστάσεως εργασία, να επεκτείνουν τα δίκτυά τους και να εξερευνήσουν πιθανές εξ αποστάσεως ευκαιρίες.

Περιγραφή σεμιναρίου

Το δωρεάν διαδικτυακό σεμινάριο “Πώς να βρεις εργασία εξ αποστάσεως και να κερδίζεις εισόδημα από όπου και αν βρίσκεσαι” θα σε βοηθήσει με πρακτικές συμβουλές και ένα πλάνο δράσης να γίνεις ψηφιακός νομάς (digital nomad) με υψηλές αμοιβές.

Συγκεκριμένα θα μάθεις:

  1.  Πώς να ανακαλύψεις θέσεις εργασίας εξ αποστάσεως
  2.  Πώς να προσαρμόσεις το βιογραφικό σου για τηλεργασία
  3.  Πώς να προετοιμαστείς αποτελεσματικά για συνεντεύξεις τηλεργασίας
  4.  Πώς να εργάζεσαι από οπουδήποτε, διατηρώντας ισορροπία, αποτελεσματική επικοινωνία και παραγωγικότητα
  5.  Πώς να χτίσεις το προσωπικό σου brand για δυνατή διαδικτυακή παρουσία

Κόστος Συμμετοχής

Δωρέαν

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Για πληροφορίες σχετικά με το σεμινάριο και τη διαδικασία εγγραφής, πατήστε παρακάτω για να μεταφερθείτε στη σελίδα του διοργανωτή
Σελίδα Διοργανωτή