Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο εξ αποστάσεως

Canva: Δημιουργία περιεχομένου στα Social Media

Διοργανωτής Σεμιναρίου E-Learning:
Skillbox.gr - E-Learning Education
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Digital Marketing

Εισηγητής

Ελένη Κολλήγα, E-Commerce and Digital Marketing Consultant

Η Ελένη Κολλήγα είναι Growth and Digital Marketing Consultant και εργάζεται ως ελεύθερη επαγγελματίας (www.growthtale.com) με κύρια ενασχόληση το B2C & B2B ηλεκτρονικό εμπόριο. Είναι κάτοχος του "MSc in e-Business and Digital Marketing" μεταπτυχιακού προγράμματος του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος ενώ τα τελευταία χρόνια διδάσκει το συγκεκριμένο αντικείμενο σε ιδιωτικούς εκπαιδευτικούς φορείς (κολλέγια).

Στο παρελθόν έχει εργαστεί ως σύμβουλος στελέχωσης επαγγελματιών ΙΤ και Digital Project Manager σε διαφημιστικό γραφείο, ενώ πριν ξεκινήσει τη δική της επιχείρηση ανήκε στην δυναμική ομάδα marketing καινοτόμου εταιρείας με παγκόσμια παρουσία στη διανομή λογισμικού διαχείρισης υπηρεσιών μέσω cloud. Το πάθος της για το digital marketing την οδήγησε στο να εφαρμόσει digital marketing στρατηγικές σε επιχειρήσεις διαφόρων κλάδων, μεταξύ των οποίων είναι ο χώρος της μόδας, της εστίασης, του τουρισμού αλλά και της τεχνολογίας.

Σε ποιους απευθύνεται

  • Σε ιδιοκτήτες μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων που θέλουν να δημιουργούν οι ίδιοι τα γραφικά για τα social media τους, το website κ.α.
  • Σε όσους θέλουν να ασχοληθούν επαγγελματικά με το χώρο του Social Media Marketing και ειδικότερα να μάθουν να δημιουργούν ελκυστικό περιεχόμενο για τα social media συνεργατών τους.
  • Σε οποιονδήποτε θέλει να δημιουργεί περιεχόμενο (παρουσιάσεις, ebooks, infographics, logos, menus, flyers, posters, business cars) για δική του ή οποιαδήποτε χρήση.

Περιγραφή σεμιναρίου

Aπο portfolios, παρουσιάσεις και αφίσες έως βίντεο, αναρτήσεις στα social media, ακόμη και ιστοσελίδες... Όλα αυτά μπορείτε να τα δημιουργήσετε μέσα από ένα σύγχρονο και online εργαλείο, το Canva Design. Στο Advanced ACTA-Certified Course «Canva: Δημιουργία περιεχομένου στα Social Media» οι συμμετέχοντες θα μάθουν να αξιοποιούν όλες τις δυνατότητες που προσφέρει το Canva για την παραγωγή οπτικού περιεχομένου επαγγελματικής ποιότητας. Μέσα από video, screen recordings και γραπτές ενότητες οι συμμετέχοντες θα  εκπαιδευτούν στη δημιουργία σχεδίων που είναι προσαρμοσμένα στο κοινό που τους ενδιαφέρει και θα διαμορφώσουν την οπτική ταυτότητα της επιχείρησης που είτε έχουν είτε εργάζονται σ’αυτήν.

υποψήφιος, με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου, θα είναι σε θέση να:

  • Κατανοεί τις βασικές και πιο πρόσφατες  λειτουργίες του Canva & Canva Pro
  • Μάθει βασικές γνώσεις γραφιστικού σχεδιασμού
  • Δημιουργήσει μια ισχυρή ταυτότητα επωνυμίας και έναν οδηγό στυλ επωνυμίας (brand manual) για οποιαδήποτε επιχείρηση
  • Μπορεί να δημιουργήσει με επιτυχία ελκυστικά δημιουργικά για όλα τα social media, όπως Instagram Reels, TikTok & YouTube Intro Βίντεο
  • Δημιουργήσει image banners και βίντεο για websites
  • Δημιουργήσει αφίσες, μενού, και άλλα σχέδια προς εκτύπωση
  • Μάθει να δημιουργεί προσαρμοσμένα πρότυπα που θα του επιτρέψουν να εξοικονομήσει χρόνο στην παραγωγή περιεχομένου

Πληροφορίες συμμετοχής

  • Αποκτήστε αναγνωρισμένη πιστοποίηση από την ΑCΤΑ - Ολοκληρώστε επιτυχώς την τελική αξιολόγηση και αποκτήστε τη βεβαίωση παρακολούθησης του πιστοποιημένου προγράμματος από την ΑCΤΑ - Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
  • Εξ Αποστάσεως εκπαίδευση - E-Learning
  • Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Για πληροφορίες σχετικά με το σεμινάριο και τη διαδικασία εγγραφής, πατήστε παρακάτω για να μεταφερθείτε στη σελίδα του διοργανωτή
Σελίδα Διοργανωτή