Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο εξ αποστάσεως

Food & Beverage Management

Διοργανωτής Σεμιναρίου E-Learning:
Skillbox.gr - E-Learning Education
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Τουρισμός / Εστίαση

Εισηγητής

Αθανάσιος Χαλβαντζής, Food & Beverage Instructor

Ο Αθανάσιος Χαλβαντζής γεννήθηκε στο Αγρίνιο της Αιτωλοακαρνανίας τον Μάιο του 1987. Στην διάρκεια των μαθητικών του χρόνων, υπήρξε εσωστρεφής και σκεπτόμενος για «αντικείμενα» που θα τον βοηθούσαν να καταξιωθεί στον κόσμο των Η/Υ. Η τύχη όμως, τον έβγαλε από τους υπολογιστές, με τον ίδιο ακριβώς προγραμματισμό που τον έβαλε. Στην συνέχεια, για συναπτά έτη ακολούθησε η ένστολη πορεία του σε σώμα του Ελληνικού στρατού, όπου και ήταν η πρώτη του επαφή με το χώρο των εστιατορίων, της διοίκησης και της προετοιμασίας, που όπως μας περιγράφει είναι το 90% της εργασιακής του καθημερινότητας. Κάπως έτσι ξεκίνησε το δικό του ταξίδι σε Κρήτη, Μύκονο, Θεσσαλονίκη, με κατάληξη τα τελευταία χρόνια την Αθήνα και περάσματα από μεγάλες εστιατορικές σκηνές - «σχολεία».

Συνεργάστηκε με καταξιωμένους Executive Chefs αλλά και Chef-Patrons κι έχει να θυμάται μονάχα άψογες συνεργασίες και ανθρώπους που αγαπάνε το F&B και θέλουν να δουν την Ελλάδα να πηγαίνει συνεχώς μπροστά. Από το 2018, μεταδίδει τη θετική του ενέργεια και τις γνώσεις του, σε ανθρώπους όπου η αγάπη τους για το επιχειρείν, την ανάπτυξη - εκπαίδευση ομάδων και την εξυπηρέτηση πελατών αποτελεί καθημερινή ενασχόληση. Ως εισηγητής σε σχολές τουριστικών επαγγελμάτων το πρώτο πράγμα που μαθαίνει στους «μελλοντικούς του συνεργάτες», όπως τους αποκαλεί, είναι να έχουν ήθος και να είναι αφοσιωμένοι σε αυτό που αγαπάνε. «Όταν δίνεις αγάπη, όταν δίνεις ενέργεια, αυτό σου επιστρέφεται!», καταλήγει.

Σε ποιους απευθύνεται

Το πιστοποιημένο course «Food & Beverage Management» απευθύνεται στην πλειοψηφία των εμπλεκομένων στον τομέα του τουρισμού και του επισιτισμού που επιθυμούν να ακολουθήσουν τις συνεχείς εξελίξεις και να εκμεταλλευτούν τα πολύ υψηλά ποσοστά απορρόφησης  στην αγορά εργασίας, που επιδεικνύει ο συγκεκριμένος κλάδος.

Συγκεκριμένα, αυτό το εκπαιδευτικό πρόγραμμα αφορά:

  • Τον επιχειρηματία/ιδιοκτήτη της μικρής και μεσαίας ξενοδοχειακής μονάδας, καθώς και τους ιδιοκτήτες των επιχειρήσεων εστίασης, με σκοπό να το χρησιμοποιήσουν ως εργαλείο για το τρίπτυχο της επιτυχίας: Σωστή οργάνωση και λειτουργία της επιχείρησης από την βάση της, εμπλοκή και σωστή εκπαίδευση των ανθρώπων του οργανισμού, ικανοποίηση του πελάτη και πιστότητα.
  • Τον επαγγελματία που ήδη εργάζεται στον τομέα του επισιτισμού και θέλει να έχει ένα εφόδιο το οποίο περιλαμβάνει όλες τις γνώσεις και δεξιότητες που θα τον βοηθήσουν στην περαιτέρω επαγγελματική του εξέλιξη.
  • Τον σπουδαστή των σχολών τουριστικής & επισιτιστικής  κατεύθυνσης, που θέλει να διευρύνει τις γνώσεις του και να εξειδικευτεί στο τμήμα F&B.
  • Όποιον δυνητικό εργαζόμενο επιθυμεί να έρθει για πρώτη φορά σε επαφή με τον επισιτισμό, αποκομίζοντας συμπυκνωμένη εκπαιδευτική γνώση, παράλληλα με απαραίτητες δεξιότητες που θα τον διευκολύνουν στην προσαρμογή του στο πραγματικό εργασιακό περιβάλλον.

Περιγραφή σεμιναρίου

Η διαχείριση μιας επιχείρησης εστίασης παρουσιάζει πολλές ευκαιρίες και προκλήσεις.
Ο ανταγωνισμός στην εστίαση επιβάλει πλέον σε όσους εμπλέκονται με αυτήν να είναι πλήρως ενημερωμένοι για όλες τις τελευταίες εξελίξεις στον κλάδο και να είναι σε θέση να προσφέρουν υπηρεσίες ύψιστης ποιότητας. Την ίδια στιγμή η προσφορά σε θέσεις εργασίας στο F&B μέσω του τουρισμού είναι μεγάλη και βρίσκεται συνεχώς σε αύξηση.

Στο Advanced ACTA-Certified Course «Food & Beverage Management», μέσα από 4 online συναντήσεις μέσω ΖΟΟΜ, διάρκειας δυόμιση ωρών/μάθημα, θα αναλυθεί ο τρόπος που μπορείτε να πετύχετε στον κλάδο του επισιτισμού. Μέσα από τη μελέτη περιπτώσεων, τη θεωρία αλλά και την πράξη, θα μπορέσετε να διαχειριστείτε αποτελεσματικά κοινά προβλήματα που μπορεί να προκύψουν και να εφαρμόσετε χρήσιμες συμβουλές στον χώρο εστίασης που εργάζεστε ή είστε ο ιδιοκτήτης.

Με την παρακολούθηση του προγράμματος και μέσα από σύγχρονες μεθόδους εκπαίδευσης ο/η υποψήφιος/α:

  • Θα αποκτήσει βασικές γνώσεις, ώστε να έρθει σε επαφή και γνωριμία με το τμήμα F&B και να νιώσει έτοιμος κατά την είσοδό του στον κλάδο.
  • Θα έχει την ευκαιρία να μυηθεί σε εξειδικευμένες γνώσεις και δεξιότητες στον επισιτιστικό τομέα και στην διοίκησή του, καθώς και στην ορολογία του κλάδου.
  • Θα φτάσει τις δεξιότητες του σε ανώτερο επίπεδο και θα εξειδικευτεί σε έναν πολυσχιδή τομέα όπως είναι το Food & Beverage, το οποίο συνεχώς εξελίσσεται.

Πληροφορίες συμμετοχής

Αποκτήστε αναγνωρισμένη πιστοποίηση από την ΑCΤΑ - Ολοκληρώστε επιτυχώς την τελική αξιολόγηση και αποκτήστε τη βεβαίωση παρακολούθησης του πιστοποιημένου προγράμματος από την ΑCΤΑ - Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

  • Εξ Αποστάσεως εκπαίδευση - E-Learning - Webinar μέσω ΖΟΟΜ
  • Για περισσότερες πληροοφορίες πατήστε εδώ

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Για πληροφορίες σχετικά με το σεμινάριο και τη διαδικασία εγγραφής, πατήστε παρακάτω για να μεταφερθείτε στη σελίδα του διοργανωτή
Σελίδα Διοργανωτή