Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο εξ αποστάσεως

Διοίκηση Έργων με το Microsoft Project (ΔΕMPro) [Project Management with Microsoft Project (PMMP)]

Διοργανωτής Σεμιναρίου E-Learning:
Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης Πανεπιστημίου Μακεδονίας
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Οργάνωση & Διοίκηση

Εισηγητής

Επιστημονικά Υπεύθυνος
Τσιρώνης Λουκάς, Αναπληρωτής Καθηγητής – Τμήμα Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων, Πανεπιστήμιο Μακεδονίας

Εκπαιδευτής του Προγράμματος:
Αναστάσιος Σκορδάρης, Διπλ.Πολιτικός Μηχανικός MSc, Certified Project Management Professional (PMP-PMI), Υποψήφιος Διδάκτορας Πανεπιστήμιο Μακεδονίας

Σε ποιους απευθύνεται

Το πρόγραμμα πιστοποίησης Διοίκηση Έργων με χρήση του Microsoft Project έχει σχεδιαστεί για επιχειρήσεις και οργανισμούς που επιθυμούν να διαχειρίζονται έργα με ένα δυναμικό εργαλείο σχεδιασμού, παρακολούθησης, ελέγχου. Χρησιμοποιείται από επαγγελματίες που αντιλαμβάνονται τις έννοιες διαχείρισης έργων, που είναι υπεύθυνοι για τη δημιουργία και την τροποποίηση σχεδίων έργων και χρειάζονται το Microsoft Project για να διαχειριστούν και να προσαρμόσουν αυτά τα σχέδια στα στάδιο υλοποίησης ενός έργου.

Περιγραφή σεμιναρίου

Το Microsoft Project είναι το πιο δημοφιλές εργαλείο από την εργαλειοθήκη διαχείρισης έργου.
Σε αυτό το πρόγραμμα, θα μάθετε τις δυνατότητες και τις λειτουργίες του Microsoft Project, ώστε να μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε αποτελεσματικά και αποδοτικά σε ένα πραγματικό περιβάλλον. Θα μάθετε πώς να δημιουργείτε ένα έργο από την αρχή, πως να εργαστείτε με τύπους εργασιών, με επιλογές προγραμματισμού και περιορισμούς, να δημιουργήσετε πόρους, να επιλύσετε διενέξεις και να τους συγκεντρώσετε για κοινή χρήση, να διαχειρίζεστε το χρονοδιάγραμμα σύμφωνα με την κρίσιμη διαδρομή και τη γραμμή αναφοράς (baseline) του έργου, την ενοποίηση έργων, να εκτυπώσετε πίνακες εργαλείων έργων, προβολές και αναφορές και πολλά άλλα.
Τα οφέλη αυτού του μαθήματος για εσάς και τον οργανισμό σας είναι να:
Εξοικονομήσετε χρόνο στην εκμάθηση του Microsoft Project, ώστε να ξεκινήσετε γρήγορα να διαχειρίζεστε έργα υψηλής ποιότητας.
Μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε το Microsoft Project στο μέγιστο των δυνατοτήτων του, συμπεριλαμβανομένων του προγραμματισμού πόρων, κόστους και των αναφορών.
Εμπνέετε εμπιστοσύνη στον οργανισμό σας ότι μπορείτε να σχεδιάσετε έργα με αποτελεσματικό τρόπο, χρησιμοποιώντας τις προτεινόμενες προσεγγίσεις.

Πληροφορίες συμμετοχής

Τρόπος υλοποίησης
Σύγχρονη τηλεκπαίδευση

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.