Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο εξ αποστάσεως

Αντιμετωπίζοντας τον Εσωτερικό Κριτή

Διοργανωτής Σεμιναρίου E-Learning:
ΑΕΝΙΜΑ
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Ψυχολογία

Εισηγητής

Η Τερψιχόρη Σαββαΐδου είναι ψυχολόγος, απόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκη και κάτοχος άδειας ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου. Έχει εκπαιδευτεί στην Ψυχοθεραπεία Gestalt, στην Τραυματοθεραπεία με τη μέθοδο του EMDR και στη θεραπεία του Σύνθετου Τραύματος/Τραύματος Δεσμού (Complex Trauma/ Attachment Trauma) με τη μέθοδο Gonzalez & Mosquera. Επίσης, κατέχει πιστοποίηση στη διαχείριση πένθους και απωλειών από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας.
Εργάστηκε στην ψυχιατρική κλινική του Γ.Ν. Γιαννιτσών για 2 έτη και από το 2010 διατηρεί ιδιωτικό γραφείο ως ψυχοθεραπεύτρια. Έχει συντονίσει ομάδες αυτοβοήθειας σε φορείς, όπως οι Σύλλογοι Καρκινοπαθών Μακεδονίας – Θράκης, Έδεσσας και Γιαννιτσών.
Είναι πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια ενηλίκων (ΕΟΠΠΕΠ) και έχει συνεργαστεί με Κέντρα Δια Βίου Μάθησης, Σχολές Γονέων και ιδιωτικά ΚΕΚ ως εκπαιδεύτρια ενηλίκων.
Τέλος, είναι συνεργάτης του Κέντρου Ψυχολογίας και Εκπαίδευσης Meta_ στη Θεσσαλονίκη ως εισηγήτρια επιμορφωτικών σεμιναρίων, του δικτύου της HELLAS EAP και της Attachment Parenting Hellas.
Εργάζεται ιδιωτικά παρέχοντας συνεδρίες συμβουλευτικής και ψυχοθεραπείας σε Γιαννιτσά και Θεσσαλονίκη.

Σε ποιους απευθύνεται

Απευθύνεται σε ειδικούς ψυχικής υγείας, σε όσους επιδιώκουν την αυτογνωσία και την αυτοβελτίωση και σε γονείς που θέλουν να εμβαθύνουν σε θέματα ψυχολογίας και διαπαιδαγώγησης.

Σκοπός

Στο σεμινάριο αυτό θα δούμε πως αυτά τα μοτίβα σκέψεων δυσχεραίνουν τη ζωή και την καθημερινότητα μας και θα διερευνήσουμε τις ρίζες τους στα πρώτα εξελικτικά μας στάδια. Επίσης, θα δούμε με ποιον τρόπο μπορούμε να αποκαταστήσουμε την ισορροπία μέσα μας ενδυναμώνοντας τη φωνή της αποδοχής και της συμπόνιας για τον εαυτό μας. 

Περιγραφή σεμιναρίου

"Δεν αξίζεις!", "Δεν είσαι αρκετά έξυπνη, όμορφη, ικανή...", "Δεν θα τα καταφέρεις!", "Είσαι ανίκανος, αποτυχημένος..." Η αυτο-απόρριψη εμφανίζεται όταν εμείς οι ίδιοι γινόμαστε οι πιο αυστηροί κριτές του εαυτού μας αμφιβάλλοντας για την αξία, τις ικανότητες μας και υπονομεύοντας τόσο την επίτευξη των στόχων, όσο και την ψυχική μας υγεία, γενικότερα.

Πληροφορίες συμμετοχής

Διάρκεια: 4 ώρες

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας ZOOM.

Λόγω του βιωματικού χαρακτήρα του σεμιναρίου οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Κόστος Συμμετοχής

40 ευρώ

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.