Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο εξ αποστάσεως

ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Διοργανωτής Σεμιναρίου E-Learning:
TUV AUSTRIA ACADEMY
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Οργάνωση & Διοίκηση

Εισηγητής

Χατζηπαρές Πάρις

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ:
MSc Αρχιτέκτων Μηχανικός | Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
Εκπαιδευτής Ενηλίκων | Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Personal and Executive Coach | International Coaching Federation Lexington, Kentucky United States of America

ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ:
Σύμβουλος Επικοινωνίας και Αυτοβελτίωσης | Charisma Academy
Καθηγητής – Εισηγητής | Business College of Athens
Σύμβουλος Επικοινωνίας και Αυτοβελτίωσης | TUV Austria Hellas

Ο Πάρις Χατζηπαρές είναι ιδρυτής και ιδιοκτήτης της Charisma Academy, η οποία δραστηριοποιείται στην Αθήνα, στο χώρο της εκπαίδευσης και της συμβουλευτικής επιχειρήσεων σε θέματα επικοινωνίας, εξυπηρέτησης πελατών, συμπεριφοριστικών μεθόδων, πωλήσεων και ανθρώπινου δυναμικού.

Οι συνεργασίες του περιλαμβάνουν Δήμους της περιφέρειας Αττικής, βραβευμένους, με αστέρια Michelin και Χρυσό Σκούφο, χώρους εστίασης, φημισμένα κέντρα διασκέδασης, τουριστικά θέρετρα και τμήματα πωλήσεων και ανθρώπινου δυναμικού ιδιωτικών οργανισμών και επιχειρήσεων.

Από το φθινόπωρο του 2020 τελεί χρέη εκπαιδευτή στο κολλέγιο του Business College of Athens σε θέματα επικοινωνίας, συμπεριφορών, ηγεσίας, ψυχολογίας καταναλωτή, δημοσίων σχέσεων και αυτοβελτίωσης, καθώς και καθηγητή στον Τουριστικό και Ξενοδοχειακό τομέα, όπου παραδίδει μαθήματα επικοινωνίας και κοινωνικών δυναμικών.

Ο ίδιος είναι πτυχιούχος του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και κάτοχος τίτλου MSc Architect Engineer, έχει μετεκπαιδευτεί στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών στον τομέα της Εκπαίδευσης Ενηλίκων, στο International Coach Federation στους τομείς του Personal & Executive Coaching και στο Alba Graduate School Business School σε θέματα επιχειρηματικότητας.

Σε ποιους απευθύνεται

Το πρόγραμμα αυτό απευθύνεται σε στελέχη Γενικών Διευθύνσεων, σε Τμήματα Πωλήσεων και Δημοσίων Σχέσεων, σε υπεύθυνους αξιολόγησης και πρόσληψης προσωπικού, καθώς και σε άτομα που ασχολούνται με θέματα, εταιρικής υπευθυνότητας, ανθρώπινου δυναμικού και εταιρικών σχέσεων σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Σκοπός

Σκοπός του εκπαιδευτικού προγράμματος είναι να προσφέρει στους συμμετέχοντες τις απαραίτητες γνώσεις και τα εργαλεία πάνω σε ζητήματα επικοινωνίας που μπορεί να παρουσιαστούν στον εργασιακό χώρο, αλλά και στην προσωπική τους ζωή. 

Περιγραφή σεμιναρίου

H TÜV AUSTRIA Academy σε συνεργασία με τη Charisma Academy παρουσιάζει το ευρέως γνωστό εκπαιδευτικό πρόγραμμα «ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ». Το συγκεκριμένο πρόγραμμα έρχεται να προσφέρει μία ολοκληρωμένη εκπαίδευση σε όλους όσους ενδιαφέρονται να αυξήσουν τη συναισθηματική τους νοημοσύνη και να αποκτήσουν τα εργαλεία για να δημιουργήσουν ένα καλύτερο εργασιακό περιβάλλον και υγιέστερες κοινωνικές και προσωπικές σχέσεις. 

Εισαγωγή στο πρόγραμμα:

Όλοι μας μάθαμε στο σχολείο και στα μετέπειτα βήματα της ζωής μας τι σημαίνει «εξυπνάδα» και πως ένας έξυπνος άνθρωπος ενδέχεται να φέρει καλύτερα αποτελέσματα στην επαγγελματική και προσωπική του ζωή. Οι έρευνες των τελευταίων χρόνων ωστόσο, δείχνουν πως το σημαντικότερο κριτήριο για την επιτυχία των περισσοτέρων ανθρώπων στη ζωή είναι κάτι που ονομάζεται Συναισθηματική Νοημοσύνη και που δε διδάσκεται στη βασική εκπαίδευση, αλλά διαμορφώνεται κατά κύριο λόγο από τις εμπειρίες μας και από τις καθημερινές αποφάσεις που λαμβάνουμε.

Το άτομο που επενδύει και συνεχώς αυξάνει τη Συναισθηματική του Νοημοσύνη δεν είναι εκείνο που ασχολείται με τα συναισθήματα του, αλλά με την κατανόηση και τη διαχείριση των δυναμικών που λαμβάνουν μέρος μέσα σε ένα κοινωνικό σύνολο. Είτε πρόκειται για ένα εργασιακό περιβάλλον, είτε για μία κοινωνική συνάθροιση, το άτομο είναι σε θέση να αξιολογήσει τους ανθρώπους που το πλαισιώνουν και χρησιμοποιώντας το ιδιαίτερο αυτό είδος νοημοσύνης, να αντιληφθεί την πραγματικότητα που βιώνει ο κάθε ένας από αυτούς και να εξομαλύνει τις τυχόν δυσκολίες στην επικοινωνία μεταξύ τους, με τελικό αποτέλεσμα εκείνος ή εκείνη να αυξάνει όλο και περισσότερο την «αξία» του/της.

Μετά το τέλος του εκπαιδευτικού προγράμματος, οι συμμετέχοντες θα κατέχουν τις απαραίτητες γνώσεις και τα εργαλεία πάνω στο πως να αντιληφθούν άμεσα και να επιλύσουν τα ζητήματα επικοινωνίας που μπορεί να παρουσιαστούν στον εργασιακό χώρο, αλλά και στην προσωπική τους ζωή. Είτε πρόκειται για τη διαχείριση ενός δύσκολου πελάτη, είτε για τη δημιουργία ενός υγιέστερου επαγγελματικού ή προσωπικού περιβάλλοντος, θα είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε πρόκληση, χρησιμοποιώντας τις αρχές της αυτοσυγκράτησης, της αυτογνωσίας, της εν-συναίσθησης και της διαχείρισης των σχέσεων.

Πληροφορίες συμμετοχής

Η διάρκεια του εκπαιδευτικού προγράμματος είναι 4 ώρες.

Μετά την ολοκλήρωση του προράμματος, χορηγείται Βεβαίωση Παρακολούθησης της TÜV AUSTRIA Academy και της Charisma Academy.

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΛΑΕΚ 0,06% (αφορά μόνο συμμετοχές από εταιρείες).

Το κόστος όλων των εκπαιδευτικών προγραμμάτων μπορεί να επιδοτηθεί πλήρως από το πρόγραμμα ΛΑΕΚ 0,06% του ΟΑΕΔ με ευθύνη των συμμετεχόντων. 

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.