Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο εξ αποστάσεως

Career Coaching - Mock Interview & CV Evaluation Session

Διοργανωτής Σεμιναρίου E-Learning:
SKG.EDUCATION
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Οργάνωση & Διοίκηση

Σε ποιους απευθύνεται

Η υπηρεσία career coaching είναι κατάλληλη για όλους! Ανεξάρτητα από τον κλάδο σου και ακόμη και το στάδιο της καριέρας σου, οι χρήσιμες συμβουλές από τους ειδικούς μας, μπορούν να σε βοηθήσουν να εξελιχθείς και να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό στην επόμενη σου συνέντευξη.

Περιγραφή σεμιναρίου

Είτε είσαι στην αρχή της καριέρας σου, είτε θέλεις να αλλάξεις κλάδο ή εργασιακό περιβάλλον, ένα είναι σίγουρο: Ένα καλά δομημένο βιογραφικό και μια σωστή παρουσία στη συνέντευξη, είναι απαραίτητα! Γι’ αυτό εδώ μπορείς να πάρεις την καθοδήγηση που χρειάζεσαι μέσα από μια μοναδική προσομοίωση συνέντευξης. Σε αυτό το session, θα περάσεις από μια συνέντευξη με τους ειδικούς μας για τη θέση που σε ενδιαφέρει και μετά το τέλος της θα πάρεις feedback για την απόδοσή σου, χρήσιμες συμβουλές για να βελτιωθείς, καθοδήγηση για το βιογραφικό σου και θα μάθεις όλα όσα θα ήθελες να ρωτήσεις έναν recruiter για το πως πρέπει να είναι μια επιτυχημένη συνέντευξη! Plus – θα αποκτήσεις αυτοπεποίθηση και θα μειώσεις το άγχος των συνεντεύξεων!

Πληροφορίες συμμετοχής

Πώς λειτουργεί:
Εσύ απλά επιλέγεις την ημερομηνία που θέλεις από το ημερολόγιο διαθεσιμότητας. Έπειτα σου στέλνουμε μια εικονική αγγελία εργασίας και εσύ μας στέλνεις την αίτηση σου για αυτήν. Στη διάρκεια του online meeting με την ομάδα μας, περνάς από μια συνέντευξη για αυτή τη θέση και μόλις η συνέντευξη φτάσει στο τέλος της, παίρνεις feedback για την απόδοσή σου και συμβουλές για την βελτιστοποίηση του βιογραφικού σου!

Διάρκεια: 60 λεπτά
Τρόπος διεξαγωγής: Εξ’ αποστάσεως

Η ημερομηνία έναρξης είναι ενδεικτική. Μπορείτε να παρακολουθήσετε το πρόγραμμα όποτε θέλετε.

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.