Βρείτε Σεμινάρια
x

Σεμινάριο εξ αποστάσεως

Σύγχρονες Προσεγγίσεις στο Μάνατζμεντ και την Ηγεσία: Πρακτικές κατευθύνσεις για αυξημένη οργανωσιακή αποτελεσματικότητα

Διοργανωτής Σεμιναρίου E-Learning:
Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης Πανεπιστημίου Μακεδονίας
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Οργάνωση & Διοίκηση

Εισηγητής

Καφετζόπουλος Δημήτριος, Επίκουρος Καθηγητής – Τμήμα Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων, Πανεπιστήμιο Μακεδονίας

Σε ποιους απευθύνεται

Το Πρόγραμμα απευθύνεται σε:
- Στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών, ιδιωτικού και δημοσίου τομέα που είναι έτοιμα να αναλάβουν σημαντική διοικητική ευθύνη στους οργανισμούς τους.
- Στελέχη μεσαίου επιπέδου με λίγα χρόνια εργασιακής εμπειρίας που εμπνέονται να καινοτομούν ή επιθυμούν να κάνουν τη διαφορά στον τρόπο εργασίας τους.
- Άτομα που είναι πρόθυμα και αφοσιωμένα να βελτιώνουν την εργασία τους στους οργανισμούς τους.
- Άτομα που θέλουν να βελτιώσουν σημαντικά τις γνώσεις τους και τις επαγγελματικές τους προοπτικές προς όφελος της καριέρας τους.

Περιγραφή σεμιναρίου

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Σύγχρονες Προσεγγίσεις στο Μάνατζμεντ και την Ηγεσία: Πρακτικές κατευθύνσεις για αυξημένη οργανωσιακή αποτελεσματικότητα» αποσκοπεί στο να εκπαιδεύσει, προετοιμάσει και εμβαθύνει τις γνώσεις όσων επιθυμούν, στις σύγχρονες τάσεις και προκλήσεις των επιχειρήσεων. Αφορά θέματα που άπτονται της διοίκησης και της ηγεσίας σε οργανισμούς οποιασδήποτε μορφής.

Οι εκπαιδευόμενοι, είτε είναι έμπειροι επαγγελματίες ή νεοεισερχόμενοι στις επιχειρήσεις, θα αναβαθμίσουν τις ηγετικές τους δεξιότητές, θα βελτιώσουν τις ικανότητες απόδοσής στον χώρο εργασίας και τις επαγγελματικές τους προοπτικές, προωθώντας την καριέρα τους. Ειδικότερα, το συγκεκριμένο πρόγραμμα θα παράσχει τα απαραίτητα εφόδια, ώστε οι συμμετέχοντες να αντιλαμβάνονται τις σύγχρονες τάσεις στη διοίκηση των επιχειρήσεων, να οικοδομήσουν μεγαλύτερη αυτογνωσία, να βελτιώσουν το στυλ ηγεσίας τους, να ενεργούν πιο αποφασιστικά, να προβλέπουν και να αντιδρούν στις επιχειρηματικές ευκαιρίες, να αναπτύσσουν τις δεξιότητες που απαιτούνται για να αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά τις διαφορετικές καταστάσεις και προκλήσεις. Το παρόν εκπαιδευτικό πρόγραμμα προσδοκά να δημιουργήσει αποτελεσματικότερους ηγέτες και μάνατζερ, σκεπτόμενους έξω από το κουτί, που θα φέρουν και θα οδηγήσουν την απαραίτητη αλλαγή, την καινοτομία και τη στρατηγική ευελιξία για αυξημένη οργανωσιακή αποτελεσματικότητα.

Πληροφορίες συμμετοχής

Διάρκεια: 54 ώρες ( 2 μήνες)

Υλοποίηση: Εξ αποστάσεως - Σύγχρονη και Ασύγχρονη Τηλεκπαίδευση

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.