Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο εξ αποστάσεως

Cisco Certified Network Professional (CCNP Enterprise)

Διοργανωτής Σεμιναρίου E-Learning:
ΚΕΜ - Κέντρο Δια Βίου Μάθησης
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Πληροφορική

Σε ποιους απευθύνεται

Αφορά επαγγελματίες Μηχανικούς δικτύων ή συστημάτων, Διαχειριστές δικτύων, Τεχνικούς δικτύων με εργασιακή εμπειρία πάνω στο αντικείμενο.

Περιγραφή σεμιναρίου

Στο συγκεκριμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα αναπτύσσονται ικανότητες και δεξιότητες απαραίτητες για την ανάπτυξη πολύπλοκών δικτυακών υποδομών και επαγγελματικών λύσεων. Το μάθημα είναι εμπλουτισμένο με εξειδικευμένες γνώσεις πάνω στον αυτοματισμό (automation) και τον προγραμματισμό (programmability) για τη βελτίωση της αποδοτικότητας, τη μείωση του ανθρώπινου σφάλματος και των λειτουργικών δαπανών.

Με την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης οι συμμετέχοντες θα είναι ικανοί να χειριστούν εργαλεία λογισμικού που σχετίζονται με τον προγραμματισμό δικτύου (Python scripting, Git, JSON, Postman, APIs), να εμβαθύνουν στην παραμετροποίηση του δικτύου εφαρμόζοντας κεντρικοποιημένες πολιτικές ελέγχου, να αλληλοεπιδράσουν με προγραμματιζόμενες συσκευές και ελεγκτές μέσω του Cisco DevNet Sanbox και πολλά ακόμα.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα συμπεριλαμβάνει 2 ενότητες. Στο τέλος της κάθε ενότητας ο εκπαιδευόμενος λαμβάνει μια βεβαίωση παρακολούθησης από το ΚΕΚ ΚΕΜ ως Ακαδημία της Cisco.
Οι τελικές εξετάσεις διεξάγονται μέσω της Pearson VUE σε ένα από τα επίσημα εξεταστικά κέντρα ή μέσω Internet από τον χώρο του εξεταζόμενου (αρκεί να πληροί συγκεκριμένες προδιαγραφές).

Πληροφορίες συμμετοχής

Διάρκεια:
Η διάρκεια του εκπαιδευτικού προγράμματος Cisco Certified Network Professional (CCNP Enterprise) είναι συνολικά 220 ώρες (2 ενότητες)

Εργαστήρια/ Εξοπλισμός
Κατά την διάρκεια της εκπαίδευσης, ο εκπαιδευόμενος κάνει χρήσει επίσημου εκπαιδευτικού λογισμικού της Cisco, ενώ παράλληλα παραμετροποίει Cisco δικτυακό εξοπλισμό εντός του εργαστηρίου.

Πιστοποίηση – Εξετάσεις
Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα CCNP Enterprise απαιτεί 2 εξετάσεις. Μια βασική 350-401 ENCOR (Enterprise Core) και μια εξειδίκευσης όπως η 300-401 ENARSI (Implementing Cisco Enterprise Advanced Routing and Services) ή μια από τις παρακάτω:
1) 300-415 SDWAN300 (Implementing Cisco SD-WAN Solutions)
2) 300-420 ENSLD (Designing Cisco Enterprise Networks)
3) 300-425 ENWLSD (Designing Cisco Enterprise Wireless Networks)
4) 300-430 ENWLSI (Implementing Cisco Enterprise Wireless Networks)
5) 300-435 ENAUI (Implementing Automation for Cisco Enterprise Solutions)

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.