Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο εξ αποστάσεως

Μουσική Αγωγή Βρεφών και Νηπίων

Διοργανωτής Σεμιναρίου E-Learning:
Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης Πανεπιστημίου Μακεδονίας
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Εκπαίδευση

Εισηγητής

Στάμου Λελούδα, Καθηγήτρια Τμήμα Μουσικής Επιστήμης & Τέχνης Πανεπιστήμιο Μακεδονίας

Σε ποιους απευθύνεται

Το Πρόγραμμα απευθύνεται σε μουσικούς, μουσικοπαιδαγωγούς, απόφοιτους και φοιτητές / σπουδαστές πανεπιστημιακών μουσικών τμημάτων, ωδείων και μουσικών σχολών, απόφοιτους και φοιτητές παιδαγωγικών τμημάτων. Τμημάτων βρεφονηπιοκομίας και άλλων σχολών αγωγής και εκπαίδευσης. Εργαζόμενους σε ωδεία, μουσικές σχολές και κέντρα δημιουργικής απασχόλησης παιδιών. Νηπιαγωγούς και βρεφονηπιοκόμους και γενικότερα σε εκπαιδευτικούς ή μουσικούς που ασχολούνται ή πρόκειται να ασχοληθούν με τη μουσική εκπαίδευση βρεφών και νηπίων. Επίσης σε άτομα που ενδιαφέρονται να καταρτιστούν θεωρητικά και να καλλιεργήσουν τις απαραίτητες δεξιότητες στον κλάδο της βρεφικής και προσχολικής μουσικής εκπαίδευσης. Όπως επίσης απευθύνετε σε γονείς και άλλους ενδιαφερόμενους.

Περιγραφή σεμιναρίου

Σκοπός του προγράμματος είναι η παροχή θεωρητικής κατάρτισης και η εξειδίκευση των συμμετεχόντων στον κλάδο της βρεφικής και προσχολικής μουσικής απασχόλησης και αγωγής, έτσι ώστε να αποκτήσουν τα απαραίτητα εφόδια για τον άρτιο σχεδιασμό μουσικών δράσεων και την αποτελεσματική χρήση και διδασκαλία της μουσικής με βρέφη και νήπια.

Επιπλέον, μέσα από την εκπαίδευση σε καλές πρακτικές και πρότυπες προσεγγίσεις στη μουσική απασχόληση κι εκπαίδευση βρεφών και νηπίων, το εκπαιδευτικό πρόγραμμα αποσκοπεί στην ενίσχυση των μουσικών και παιδαγωγικών δεξιοτήτων των συμμετεχόντων, καθώς και στην επαφή τους με αναπτυξιακά κατάλληλο ρεπερτόριο και μουσικοπαιδαγωγικό υλικό.

Πληροφορίες συμμετοχής

Τρόπος υλοποίησης: Eξ αποστάσεως σύγχρονη και ασύγχρονη τηλεκπαίδευση

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.