Εισηγητής
Δημητριάδης Δημήτρης
Ο Δημήτρης Δημητριάδης, έμπειρος σεφ, έχει στο ενεργητικό του συνεργασίες με εστιατόρια που έχουν τιμηθεί με αστέρια Michelin, όπως το CIBUS, Hytra και NABUCCO, ενώ έχει περάσει και από το εμβληματικό «Noma» της Δανίας. Οπαδός της μεσογειακής κουζίνας, τα τελευταία δύο χρόνια είναι ο chef του Artisanal στην Κηφισιά. Έχει βραβευτεί με «Χρυσό σκούφο» πέντε φορές και έχει παρουσιάσει συνταγή του, σαν καλεσμένος- βραβευμένος chef, στην τηλεοπτική εκπομπή «Master Chef».
Σε ποιους απευθύνεται
Το σεμινάριο απευθύνεται στους λάτρεις της ζαχαροπλαστικής, σε επαγγελματίες Μάγειρες και Ζαχαροπλάστες, σε σπουδαστές σχολών μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής, σε ιδιοκτήτες Εστιατορίων, Café και εξειδικευμένων χώρων εστίασης Brunch όπως και ξενοδοχείων. Από αυτό το σεμινάριο θα λάβετε πολλές ιδέες και τεχνικές, για να εμπλουτίσετε το μενού σας ή και να δημιουργήσετε θεματικά μενού Brunch ανάλογα με την εποχή και το είδος της επιχείρησής σας.