Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο εξ αποστάσεως

Diploma in Real Estate

Διοργανωτής Σεμιναρίου E-Learning:
IST College ΚΔΒΜ2
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Πωλήσεις & Marketing

Εισηγητής

ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
Ο Αλέξανδρος Ζαχαρόπουλος γεννήθηκε στην Τρίπολη Αρκαδίας στις 20/5/1971 και είναι απόφοιτος Ε.Κ.ΠΑ. του τμήματος Τ.Ε.Φ.Α.Α. Ξεκίνησε την καριέρα του σαν γυμναστής σε διάφορα γυμναστήρια αλλά αρκετά σύντομα τον κέρδισε ο χώρος των πωλήσεων και της επικοινωνίας. Στον Όμιλο Πρίνου (beauty business) είχε γρήγορη εξέλιξη και έφθασε στην θέση του Εμπορικού Διευθυντή από το 1997 έως το 2002. Το 2002 ξεκίνησε την δική του επιχειρηματική δράση σαν Ιδιοκτήτης Αλυσίδας Ιατρικών Κέντρων Αισθητικής IASPIS δημιουργώντας 6 υποκαταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Το 2006 ξεκίνησε την επιτυχή συνεργασία του με την RE/MAX HELLAS , ανοίγοντας το πρώτο γραφείο RE/MAX στον Πειραιά, συνέχισε σαν Team Leader σε άλλο γραφείο RE/MAX , κατέκτησε πολλές φορές την πρώτη θέση σε τζίρους αλλά και σε πράξεις Πανελλαδικά όπως και τα διεθνή βραβεία 100% Club, PLATINUM, τέλος είναι το μοναδικό μέλος της REMAX HALL OF FAME για την Ελλάδα. Λάτρης της συνεχούς και δια βίου εκπαίδευσης, με πολλές συμμετοχές σε πανευρωπαϊκά και παγκόσμια συνέδρια. Το 2021 ξαναέγινε Broker δημιουργώντας την REMAX ZED με όραμα την δημιουργία της μεγαλύτερης ομάδας Επαγγελματιών Συνεργαζόμενων Συμβούλων Ακινήτων. Τέλος είναι ιδρυτικό μέλος της BNI στην Ελλάδα.

ΚΟΤΣΙΝΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
Ο Χαρίλαος Κοτσίνης γεννήθηκε το 1984 στην Αθήνα και είναι υπέρμαχος της δια βίου εκπαίδευσης. Σπούδασε αρχικά φυσιοθεραπεία και στην συνέχεια μετά από δυο αποτυχημένες προσπάθειες εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, έδωσε πανελλαδικές εξετάσεις για τρίτη φορά, και κατάφερε να εισαχθεί στο πανεπιστήμιο Κρήτης στο τμήμα Κοινωνιολογίας, σε ηλικία 25 ετών! Ακολούθησαν σπουδές στην επικοινωνία και τις διαπραγματεύσεις, όπου και κατέχει την πιστοποίηση από την Ελληνική Ακαδημία Διαπραγματεύσεων. Το ταξίδι της προσωπικής ανάπτυξης ξεκίνησε με σπουδές στο Coaching. Μετά την αποφοίτησή του, συνεργάστηκε με διάφορες εταιρίες και έχει την δική του πορεία πλέον, σαν ελεύθερος επαγγελματίας. Πριν δραστηριοποιηθεί ως Life & Business Coach, είχε δυο πετυχημένες καριέρες στον τομέα των πωλήσεων σε δυο απαιτητικούς κλάδους – ασφάλειες ζωής και υγείας - κτηματομεσιτικά, με αποκορύφωμα την καταξίωση στο παγκόσμιο real estate με σπουδαίες επιδόσεις. Σαν πρώην αθλητής σε υψηλό επίπεδο γνωρίζει την σπουδαιότητα της στοχοθεσίας και της πειθαρχίας τόσο θεωρητικά όσο και πρακτικά. Στην ζωή του πιστεύει πως τα προσωπικά βιώματα είναι εκείνα που βοηθούν την προσωπική εξέλιξη και ύστερα η θεωρητική κατάρτιση αυτών. Κατά τη διάρκεια των σεμιναρίων του, απευθύνεται στην καρδιά των θεμάτων και έχει εμμονή με την άμεση κινητοποίηση. Θεωρία καλή, πράξη καλύτερη είναι το σύνθημα του, έχοντας ως στόχο να εμπνεύσει και να κινητοποιήσει σε δράση.

Σε ποιους απευθύνεται

Το Diploma in Real Estate απευθύνεται σε όλους όσοι θέλουν να αποκτήσουν μια ολοκληρωμένη γνώση για να αποκτήσουν την θεωρητική και πρακτική κατάρτιση για να εισαχθούν σ αυτό το τόσο ενδιαφέρον επάγγελμα, αλλά και στους επαγγελματίες της αγοράς οι οποίοι θέλουν να επικαιροποιήσουν τις γνώσεις τους και να πιστοποιηθούν από την ACTA (Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου)

Σκοπός

Στόχος του Diploma in Real Estate είναι να δώσει στους συμμετέχοντες όλες εκείνες τις θεωρητικές και κυρίως τις πρακτικές γνώσεις για να μπορούν να σταδιοδρομήσουν στο πολύ ενδιαφέρον αυτό επάγγελμα.

Η έλλειψη μίας ολοκληρωμένης και πιστοποιημένης εκπαίδευσης μας οδήγησε στη δημιουργία του Diploma inReal Estate.

Με το πέρας του προγράμματος οι συμμετέχοντες θα έχουν διδαχθεί τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις ενός μεσίτη, πως θα ξεκινήσει να χτίζει το χαρτοφυλάκιο του και πως θα δημιουργήσει το δίκτυο των υποψήφιων πωλητών και αγοραστών.

Θα αποκτήσει πλήρη γνώση για την «Παρουσίαση Ανάθεσης Ακινήτου», την Δημιουργία Δημοσίευσης, το Ανέβασμα Ανάθεσης Ακινήτου.

Επίσης πως θα προετοιμάσει μια μοναδική Παρουσίαση του Ακινήτου στην συνάντηση με τον υποψήφιο, αλλά και πως θα προωθήσει αποτελεσματικότερα την ανάθεση του με παραδοσιακές κ ψηφιακές μεθόδους.

Σημαντικό στοιχείο θα αποτελέσει η εκμάθηση της τέχνης της διαπραγμάτευσης με υποψήφιους πωλητές και αγοραστές, χρησιμοποιώντας βέλτιστες πρακτικές και case studies μέσα από την πολυετή ενασχόληση με το επάγγελμα του Εισηγητή κ. Ζαχαροπούλου.

Περιγραφή σεμιναρίου

1. ΑΡΧΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΣΗ
Εβδομάδα 1
Η διαδικασία πωλήσεων, Συνεργατικές Πωλήσεις, Πρότυπα
Εβδομάδα 2
Ευθύνες του Συμβούλου Ακινήτων, Θέσπιση Στόχων
Εβδομάδα 3
Ανεύρεση υποψηφίων πελατών: SOI, Cold Calling, FSBOs

2. ΚΟΙΤΩΝΤΑΣ ΤΟ EVEREST
Εβδομάδα 4
Εύρεση υποψηφίων πελατών: Γεωγραφική Καλλιέργεια, Πόρτα-Πόρτα, Μελέτη Ακινήτων
Εβδομάδα 5
Βασικές Συζητήσεις: Μη αξιολογημένοι Αγοραστές & Πωλητές, Κλείσιμο Ραντεβού,
Εβδομάδα 6
Γενικές Αρχές Επιχειρηματικού Σχεδιασμού

3. ΠΛΑΝΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ
Εβδομάδα 7
Δημιούργησε το δικό σου Business Plan
Εβδομάδα 8
Παρουσίαση Ανάθεσης Ακινήτου Βήμα 1: Αρχική Συνάντηση/Εκτίμηση Ακινήτου
Εβδομάδα 9
Παρουσίαση Ανάθεσης Ακινήτου Βήμα 2: Τελική Συνάντηση/ Παρουσίαση Ανάθεσης Ακινήτου – Προετοίμασε μια μοναδική Παρουσίαση Ακινήτου

4. ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ
Εβδομάδα 10
Marketing και Δημοσίευση: Δημιουργία Δημοσίευσης, Ανέβασμα Ανάθεσης Ακινήτου
Εβδομάδα 11
Παρουσίαση στον Αγοραστή: Προετοιμασία και Αρχική Συνάντηση

5. ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ ΣΟΥ
Εβδομάδα 12
Πώς να προωθήσεις την Ανάθεσή σου/ Ανεύρεση υποψηφίων πελατών: Παραδοσιακές & Διαδικτυακές Παρουσιάσεις Ακινήτων
Εβδομάδα 13
Πώς να προωθήσεις την Ανάθεσή σου: εκδηλώσεις Open House, Δημιουργία εκδηλώσεων Open House, Δημιουργία ομάδων πελατών

6. ΑΔΡΕΝΑΛΙΝΗ ΚΛΕΙΣΙΜΑΤΟΣ
Εβδομάδα 14
Προσφορές και Διαπραγματεύσεις για Αγοραστές και Πωλητές
Εβδομάδα 15
Προετοιμασία κλεισίματος συμφωνίας για Αγοραστές και Πωλητές
Εβδομάδα 16
Κατευθυντήριες Γραμμές Συνεργασίας Συμβούλων και Βέλτιστες Πρακτικές

7. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΩΣΗ ΤΙ
Εβδομάδα 17
Δραστηριότητες μετά το Κλείσιμο: Εξυπηρέτηση Πελατών και Δώρα για το Κλείσιμο, Συστάσεις, Πρόσθετη Υποστήριξη
Εβδομάδα 18
Επανάληψη των Βασικών Θεμάτων: FSBOs και Καλλιέργεια

8. ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
Εβδομάδα 19
Ενίσχυση Θετικών Συνηθειών
Εβδομάδα 20
Επόμενα Βήματα: Πώς να γίνεις κορυφαίος, Καθορισμός Στόχων

Πληροφορίες συμμετοχής

 ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ
Το πρόγραμμα έχει διάρκεια 80 ώρες.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ
Το Diploma είναι πιστοποιημένο για την ποιότητα της θεματολογίας του , τους εισηγητές του, τον τρόπο αξιολόγησης των σπουδαστών, αλλά και την ποιότητα του υλικού του, με το σχήμα QualityTrainingLabel επιπέδου Advanced από την ACTA – Τεχνοβλαστό του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης.

Το πρόγραμμα προσφέρεται σε :

  • Προγραμματισμένο Τμήμα στις εγκαταστάσεις μας - Λ.Συγγρού 68 (Δίπλα στο Μετρό Συγγρού - Φιξ)
  • Online συμμετοχή μέσα στην τάξη την ώρα του μαθήματος ακολουθώντας το πρόγραμμα μαθημάτων.
  • E-learning με on demand παρακολούθηση βιντεοσκοπημένων των μαθημάτων στους δικούς σας χρόνους με εξατομικευμένο πρόγραμμα φοίτησης, μέσω των υπερσύγχρονων πλατφορμών του IST College.
  • Mixed : Δημιουργήστε το δικό σας ευέλικτο πρόγραμμα φοίτησης χρησιμοποιώντας όποιους από τους παραπάνω τρόπους παρακολούθησης συνδυαστικά.

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.