Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο εξ αποστάσεως

Digital Marketing Masterclass

Διοργανωτής Σεμιναρίου E-Learning:
Zisimatos Seminars & Management
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Digital Marketing

Εισηγητής

Ο Στέφανος Οικονομίδης δραστηριοποιείται στον χώρο του Digital Marketing, καθοδηγώντας επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες, έχοντας εξειδίκευση στο Search Engine Optimization. Είναι κάτοχος BSc in Business Administration από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, MSc In Marketing (Distinction) από το Stirling University και έχει πιστοποιηθεί με τον τίτλο του Chartered Marketer από το Chartered Institute of Marketing. Έχει πραγματοποιήσει περισσότερες από 3.000 ώρες εισηγήσεων σε στελέχη επιχειρήσεων για θέματα στρατηγικού Marketing και Digital Marketing, ενώ αρθρογραφεί και πραγματοποιεί ομιλίες σε συνέδρια για τις συγκεκριμένες θεματικές ενότητες.

Σε ποιους απευθύνεται

Στελέχη μάρκετινγκ, ελεύθερους επαγγελματίες, στελέχη εταιριών που ασχολούνται με θέματα προώθησης, ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, σπουδαστές που επιθυμούν να ασχοληθούν με το ψηφιακό μάρκετινγκ.

Σκοπός

Με τη λήξη του προγράμματος οι εκπαιδευόμενοι θα είναι σε θέση:
Να εφαρμόσουν άμεσα τις γνώσεις που έχουν αποκτήσει
Να ελέγχουν τις ενέργειες του ψηφιακού μάρκετινγκ
Να χρησιμοποιούν αποτελεσματικά τα βασικά εργαλεία του ψηφιακού μάρκετινγκ
Να συνδέσουν το ψηφιακό μάρκετινγκ με την συνολική στρατηγική μάρκετινγκ της εταιρίας τους

Σκοπός προγράμματος :
Η εκπαιδευτική αυτή ενότητα δίνει στους συμμετέχοντες όλα τα εφόδια που απαιτούνται προκειμένου να αξιοποιήσουν ολιστικά τα σημαντικά εργαλεία του ψηφιακού μάρκετινγκ προκειμένου να πετύχουν χειροπιαστά επιχειρηματικά αποτελέσματα.

Περιγραφή σεμιναρίου

Η αξιοποίηση του Digital Marketing είναι πλέον μονόδρομος για κάθε επιχείρηση και ελεύθερο επαγγελματία που επιθυμεί να προωθήσει αποτελεσματικά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του. Οι υποψήφιοι πελάτες ολοένα και περισσότερο χρησιμοποιούν το διαδίκτυο για να εντοπίσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που τους ενδιαφέρουν. Συνεπώς η αποτελεσματική online παρουσία δεν είναι απλά ένα συμπλήρωμα της παραδοσιακής στρατηγικής marketing αλλά τείνει να γίνει το καθοριστικό τμήμα της. Το σεμινάριο αποσκοπεί στο να δώσει πρακτική τεχνογνωσία στους συμμετέχοντες για την αποτελεσματική δημιουργία και προώθηση της ιστοσελίδας τους καθώς και για τον εντοπισμό βελτιώσεων σε αυτή. Κατά την διάρκεια του θα αναλυθούν τα βασικά εργαλεία digital marketing και θα δοθούν συγκεκριμένες οδηγίες για την αποτελεσματική αξιοποίηση τους. Οι συμμετέχοντες θα μπορούν να εφαρμόσουν άμεσα όσα έχουν διδαχθεί για να προωθήσουν αποτελεσματικότερα την επιχείρηση τους.

Ενδεικτική Θεματολογία:
Δημιουργία Αποτελεσματικής Ιστοσελίδας
Google Ads
Email Marketing
Google My Business
Social Media Marketing
Search Engine Optimization
Google Analytics
Google Search Console
Google Tag Manager

Πληροφορίες συμμετοχής

Διάρκεια: 12 ώρες
Έναρξη : Τετάρτη – 09 Ιουνίου 2021
Τα διαδικτυακά μαθήματα θα διενεργούνται κάθε Τετάρτη και ώρες 5:30 μ.μ. – 9:30 μ.μ.
Απονέμεται πιστοποιητικό παρακολούθησης και διανέμονται σημειώσεις από την Zisimatos Management

Κόστος Συμμετοχής

Early Bird – 80 € (αντί 200 €)

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.