Σε ποιους απευθύνεται
Σκοπός
To στοχευμένο σεμινάριο F&B Cost Control είναι ένα σεμινάριο Training in Action και έχει σχεδιαστεί να παρέχει τις απαραίτητες γνώσεις και τα κατάλληλα εργαλεία για την σωστή και αποτελεσματική διαχείριση των ξενοδοχειακών επισιτιστικών τμημάτων και επιχειρήσεων. Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες θα μπορούν να εφαρμόσουν άμεσα τις γνώσεις τους στον χώρο εργασίας τους.
Περιγραφή σεμιναρίου
ΕΝΟΤΗΤΑ 1 • Αλυσίδα Τροφοδοσίας • Έλεγχος Αποθήκης • Απογραφές
ΕΝΟΤΗΤΑ 2 • Πρότυπη Συνταγή • Έννοια του Κόστους – Δαπάνης • Τρόποι Τιμολόγησης
ΕΝΟΤΗΤΑ 3 • Κοστολόγηση • Απόδοση Συνταγών • Costo Μenu
ΕΝΟΤΗΤΑ 4 • Πρόγραμμα Προσωπικού • Ανάγκες – Επιλογή – Διαχείριση – Μελέτη
Πληροφορίες συμμετοχής
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 9 ώρες (50λεπτες) / 2ήμερο ΩΡΑΡΙΑ: Απογευματινά μετά τις 5μμ & Βραδινά από τις 8μμ / Δυνατότητα εκπαίδευσης και τα Σάββατα Το ωράριο διαμορφώνεται ανάλογα με τις συμμετοχές κατόπιν συνεννόησης
ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ: ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΜΕ LIVE STREAMING
To πρόγραμμα σεμιναρίου διεξάγεται με τη μέθοδο της εξ’ αποστάσεως σύγχρονης εκπαίδευσης, με Live εισήγηση μέσω εύχρηστης online πλατφόρμας (τηλεμαθήματα) με χρήση laptop ή desktop.
Κόστος Συμμετοχής
130 € | Early Bird : 100€ Προκρατήσεις Θέσεων Σεμιναρίων Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου. | Εγγραφές Κρατήσεων έως 31/07
Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος