Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο εξ αποστάσεως

Ασφαλής Εργασία σε Χώρους Παραγωγής

Διοργανωτής Σεμιναρίου E-Learning:
BQC
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Βιομηχανία & Τεχνικά

Σε ποιους απευθύνεται

• Εργοστάσια - βιοτεχνίες
• Εργαζόμενους στο χώρο παραγωγής
• Χείριστες μηχανημάτων
• Εργάτες
• Επιβλέποντες
• Προϊσταμένους – Μηχανικούς παραγωγής

Περιγραφή σεμιναρίου

Ο τομέας της παραγωγής αποτελεί το πιο νευραλγικό κομμάτι της οικονομικής δραστηριότητας. Η ποιότητα και η ασφάλεια είναι δύο παράγοντες που σε κάθε σύγχρονη παραγωγική μονάδα συμπορεύονται. Η δημιουργία ενός ασφαλούς εργασιακού περιβάλλοντος καθώς και η ενημέρωση του προσωπικού σε θέματα σχετικά με την υγεία και ασφάλεια οφείλει να αποτελεί προτεραιότητα σε κάθε επιχείρηση.

Οι συμμετέχοντες εκπαιδεύονται στην εκτίμηση και αντιμετώπιση των κινδύνων που παρουσιάζονται κατά την εργασία σε χώρους παραγωγής, τα μέτρα ασφαλείας που πρέπει να λαμβάνονται, καθώς και στα μέσα ατομικής προστασίας που πρέπει να χρησιμοποιούνται, με τελικό στόχο τη βελτίωση των συνθηκών ασφαλείας και υγείας των εργαζομένων, τη μείωση των ατυχημάτων, την αύξηση της αποδοτικότητας και τη μείωση του κόστους των οργανισμών και επιχειρήσεων.

Μεθοδολογία Εκπαίδευσης
• Οι μέθοδοι διδασκαλίας που χρησιμοποιούνται περιλαμβάνουν διαλέξεις, πρακτική εξάσκηση και ομαδική συνεργασία. Στο πλαίσιο αυτό οι συμμετέχοντες καλούνται να διεκπεραιώσουν ομαδικές και ατομικές ασκήσεις και εργασίες καθώς και Role playing exercises, που στόχο έχουν την ανάπτυξη των δεξιοτήτων τους (διαχείριση χρόνου, ομαδικό πνεύμα, συνεργασία). Στο τέλος, ένα ερωτηματολόγιο ικανοποίησης διανέμεται στους συμμετέχοντες με σκοπό την αξιολόγηση των αποτελεσμάτων της εκπαίδευσης τους και της επίτευξης των σκοπών της.

Πληροφορίες συμμετοχής

Γιατί να επιλέξετε τη BQC
Για την υλοποίηση των εκπαιδευτικών προγραμμάτων επιλέγονται εισηγητές καταξιωμένοι, με μεγάλη γνώση και εμπειρία στο χώρο των Συστημάτων Διαχείρισης και, κατ’ επέκταση, των προτύπων. Η BQC, αναγνωρίζοντας τις σύγχρονες τάσεις στον τομέα της Κατάρτισης, έχει δημιουργήσει ένα ευρύτατο δίκτυο εμπειρογνωμόνων και εκπαιδευτών σε όλον τον κόσμο, που χρησιμοποιεί για να προσφέρει υψηλότερο επίπεδο γνώσεις και εμπειρίας στον τομέα της Εκπαίδευσης.

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.