Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο εξ αποστάσεως

Wedding Photography

Διοργανωτής Σεμιναρίου E-Learning:
ΚΔΒΜ ΔΕΛΤΑ - Αθήνα
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Design/Photo/Video/ Audio

Εισηγητής

Ιωάννης Βαρούτης
O Ιωάννης Βαρούτης, είναι απόφοιτος του τμήματος Τεχνών Ήχου και Εικόνας του Ιονίου Πανεπιστημίου. Από τα πρώτα χρόνια των σπουδών του εργάζεται πάνω στις οπτικοακουστικές τέχνες όπως η φωτογραφία, το βίντεο και η γραφιστική, οι οποίες αποτελούν και μοναδική πηγή έμπνευσης και έκφρασης για τον ίδιο. Έχει πλούσια κοινωνική δράση με εργασία και εθελοντική προσφορά σε πολλά ανθρωπιστικά προγράμματα. Από το 2007 που εισέρχεται ενεργά στον καλλιτεχνικό χώρο, έχει σταθερή παρουσία με ατοµικές και οµαδικές εκθέσεις σε όλη την Ελλάδα. Διδάσκει τις τέχνες της εικόνας σε εκπαιδευτικά ιδρύματα από το 2012. Είναι ιδιοκτήτης και ιδρυτής του δημιουργικού γραφείου OneWayArt στο κέντρο της Αθήνας. Αγαπημένο του motto: “Develop from Negatives and live in Color”.

Σε ποιους απευθύνεται

Το σεμινάριο απευθύνεται σε ερασιτέχνες και επαγγελματίες φωτογράφους. Είναι εξιδεικευμένο και χρειάζεται ο υποψήφιος να έχει ένα βασικό γνωστικό επίπεδο φωτογραφικών γνώσεων. Επίσης, απευθύνεται σε σπουδαστές σχολών φωτογραφίας που αναζητούν μια εξειδικευμένη γνώση σε ένα αρκετά εμπορικό και κερδοφόρο είδος φωτογραφίας.

Σκοπός

Σκοπός του εξειδικευμένου αυτού σεμιναρίου είναι να προσφέρει μία ολοκληρωμένη κατάρτιση πάνω στην φωτογραφία γάμου. Από την προετοιμασία μέχρι την παράδοση του φωτογραφικού υλικού στον πελάτη, έρχεται για να δώσει απαντήσεις σε όλες τις απορίες σχετικά με την ιδανική φωτογράφιση ενός γάμου.

Περιγραφή σεμιναρίου

Τέχνη ή βιομηχανία; Μπορεί να υπάρξει ο τέλειος συνδυασμός;
Η μοναδικότητα του μυστηρίου του γάμου έχει δημιουργήσει μια ολόκληρη βιομηχανία γύρω του. Σημαντικό μέρος αυτής αποτελεί και η Τέχνη της Φωτογραφίας.
Η φωτογραφία γάμου αποτελεί ένα ξεχωριστό είδος, το οποίο συνδυάζει ένα σύνολο φωτογραφικών γνώσεων όπως: τεχνικές λήψης, φωτισμούς, φωτογραφία πορτραίτου, ομαδική, καλλιτεχνική, προϊόν, φωτορεπορτάζ, μόδα και πολλά άλλα. Αν σε όλα τα παραπάνω προσθέσουμε την ανάγκη για σωστή προετοιμασία, πολύ καλή επικοινωνία με τον υποψήφιο πελάτη και την ιδανική προβολή των εικόνων μετά το πέρας του μυστηρίου, είναι εύκολο να καταλάβει κανείς το πόσο δύσκολη αλλά και ταυτόχρονα δημιουργική μπορεί να μετατραπεί η φωτογράφιση μιας μοναδικής στιγμής. 

θεματικές ενότητες:

 • Γνωριμία και Εισαγωγή στη Φωτογραφία Γάμου
 • Πλάνο Γάμου και προετοιμασία φωτογράφου και εξοπλισμού
 • Επικοινωνία με πελάτη και δημιουργία συμφωνητικού
 • Προετοιμασία Νύφης και Γαμπρού
 • Make Up Φωτογραφίας Γάμου
 • Είδη φωτογραφικών μηχανών, φωτογραφικών φακών και flash
 • Τεχνικές Λήψης Φωτογραφιών Γάμου και Τεχνικές Φωτισμού
 • Καλλιτεχνική και After Day φωτογράφιση
 • Ψηφιακή επεξεργασία φωτογραφιών (Retouch Προσώπου & Cinematic Color Grading, Adobe Photoshop & Lightroom)
 • Δημιουργία ψηφιακού Άλμπουμ Workshop (Pixellu Smart Album)
 • Δημιουργία online photo gallery για αποστολή δειγμάτων στον πελάτη (Pixieset)
 • Εκτύπωση και είδη ψηφιακών φωτογραφικών άλμπουμ (συνεργασία με τυπογραφία, ηλεκτρονική αποστολή μακέτας άλμπουμ και φωτογραφιών προς εκτύπωση)

Πληροφορίες συμμετοχής

Μετά τη λήξη του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες παραλαμβάνουν Πιστοποιητικό Παρακολούθησης από το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2 του ΙΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, το οποίο είναι Πιστοποιημένο από τον ΕΘΝΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ (ΕΟΠΠΕΠ*) με Κωδικό Αδείας: 2000099. 

 • Ημέρες διεξαγωγής μαθημάτων: κάθε Δευτέρα 17:00 – 21:00
 • Διάρκεια μαθημάτων: από 15/2/2021 έως 15/3/2021

Κόστος Συμμετοχής

189 €
 

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.