Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο εξ αποστάσεως

Web Analytics, Google Analytics

Διοργανωτής Σεμιναρίου E-Learning:
ΚΔΒΜ ΔΕΛΤΑ - Αθήνα
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Digital Marketing

Εισηγητής

Γιώργος Χατζηιωάννου
O Γιώργος Χατζηιωάννου από το 2011 εργάζεται ως υπεύθυνος του τμήματος Digital Marketing στη Netstudio. Είναι πιστοποιημένος ως Google Adwords Qualified Individual και Professional Internet Marketer από το Web Ceo University. Διαχειρίζεται δεκάδες διαφημιστικές online καμπάνιες και βοηθά στη διαμόρφωση και βελτίωση της εικόνας των προϊόντων και των υπηρεσιών πολλών μεγάλων αλλά και μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Επίσης διαθέτει επαγγελματική εμπειρία και ως web developer από το 2008, έχοντας δημιουργήσει δεκάδες ιστοσελίδες και eCommerce sites για διάφορες εταιρείες. Σε ό,τι αφορά τις σπουδές του, είναι απόφοιτος του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής και Υπολογιστών του πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.

Σε ποιους απευθύνεται

Το σεμινάριο απευθύνεται σε φοιτητές ή σπουδαστές που τους ενδιαφέρει να κάνουν καριέρα στον περιζήτητο κλάδο του digital marketing, σε ιδιοκτήτες και στελέχη επιχειρήσεων που θέλουν να αξιοποιήσουν τα online εργαλεία προώθησης για να αυξήσουν το πελατολόγιό τους και την παρουσία τους στο διαδίκτυο καθώς και σε οποιονδήποτε θέλει να κάνει τα πρώτα του βήματα στο χώρο την online διαφήμισης.

Σκοπός

Σκοπός του σεμιναρίου είναι οι συμμετέχοντες να εκπαιδευτούν στην λειτουργία και αξιοποίηση των εργαλείων ανάλυσης. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα να δουν τι διαθέσιμα εργαλεία ανάλυσης υπάρχουν και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε ένα website. Θα γίνει πρακτική άσκηση στον τρόπο λειτουργίας του Google Analytics, όπου θα αναλυθούν metric, report, dashboards, event, τρόποι ρύθμισης στόχων κ.α

Περιγραφή σεμιναρίου

O πυρήνας του Digital Marketing είναι η σωστή ανάλυση δεδομένων μέσα από την οποία μπορούν να παρθούν οι σωστές αποφάσεις. Αποφάσεις όπως, τι κανάλι διαφήμισης να επιλέξω; πως να βελτιώσω μια διαφημιστική καμπάνια; τι χρειάζεται να αλλάξω στο website μου για να αποδίδει καλύτερα; Γνωρίστε τον κόσμο του digital marketing μαθαίνοντας τα μυστικά των εργαλείων ανάλυσης μιας σελίδας.

θεματικές ενότητες:

  • Web Analytics
  • Google Analytics Workshop

Πληροφορίες συμμετοχής

Μετά τη λήξη του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες παραλαμβάνουν Πιστοποιητικό Παρακολούθησης από το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2 του ΙΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, το οποίο είναι Πιστοποιημένο από τον ΕΘΝΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ (ΕΟΠΠΕΠ*) με Κωδικό Αδείας: 2000099.

  • Ημέρες διεξαγωγής μαθημάτων: Δευτέρα & Τετάρτη 17:00 – 22:00
  • Διάρκεια μαθημάτων: από 8/3/2021 έως 10/3/2021 

Κόστος Συμμετοχής

 109 €

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.