Εισηγητής
Σε ποιους απευθύνεται
Περιγραφή σεμιναρίου
Το σεμινάριο "Η ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΤΩΝ ΚΡΕΑΤΩΝ: ΤΕΧΝΙΚΕΣ, ΣΥΝΤΑΓΕΣ & ΜΥΣΤΙΚΑ ", έχει ως στόχο να μας παρουσιάσει και να μας εκπαιδεύσει στον μαγειρικό χάρτη των κρεάτων. Το σεμινάριο χωρίζεται σε έξι κεφάλαια, που το κάθε ένα από αυτά έχει τεράστια σημασία, καθώς αναδεικνύει συνταγές, τεχνικές και τη φιλοσοφία ανά κατηγορία κρέατος. Το πρώτο κεφάλαιο παρουσιάζει όλους τους τρόπους μαγειρέματος που συναντάμε στη μαγειρική και τα υπόλοιπα κεφάλαια συνεχίζουν με την παρουσίαση συνταγών και τεχνικών ανά κατηγορία κρέατος. Το σεμινάριο καλύπτει όλη την τεχνική και θεωρητική γνώση που απαιτείται να ξέρει ένας επαγγελματίας και ερασιτέχνης μάγειρας πάνω στο κρέας, μέσα από λεπτομερή videos, αναλυτικές συνταγές και πλούσιο φωτογραφικό υλικό. Παρακάτω αναλύονται τα κεφάλαια του e-learning σεμινάριο:
ΒΑΣΙΚΟΙ ΜΕΘΟΔΟΙ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ
ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ: ΣΥΝΤΑΓΕΣ & ΠΑΡΑΣΚΕΥΕΣ
ΜΟΣΧΑΡΙ: ΣΥΝΤΑΓΕΣ & ΠΑΡΑΣΚΕΥΕΣ
ΑΜΝΟΕΡΙΦΙΑ: ΣΥΝΤΑΓΕΣ & ΠΑΡΑΣΚΕΥΕΣ
ΚΙΜΑΔΕΣ & ΕΝΤΟΣΘΙΑ: ΣΥΝΤΑΓΕΣ & ΠΑΡΑΣΚΕΥΕΣ
Πληροφορίες συμμετοχής
Διάρκεια προγράμματος Ο χρόνος που απαιτείται για να ολοκληρώσετε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα είναι 10 ώρες. Παράλληλα σας παρέχουμε πρόσβαση σε όλο το εκπαιδευτικό υλικό, βίντεο, κείμενα και ασκήσεις για 1 μήνα. Στην ημερομηνία λήξης του εκπαιδευτικού προγράμματος και του προσωπικού σας λογαριασμού και εφόσον έχετε επιτύχει σε όλα τα τεστ αξιολόγησης θα σας σταλεί ηλεκτρονικά την βεβαίωση παρακολούθησης.
Μεθοδολογία
Εκδήλωση Ενδιαφέροντος