Εισηγητής
Σε ποιους απευθύνεται
Περιγραφή σεμιναρίου
Το σεμινάριο "Γαρνιτούρες Πατάτας & Ρυζιού ", δημιουργήθηκε για να καλύψει όλες τις γνώσεις που απαιτούνται να έχουν οι επαγγελματίες μάγειρες, για τη δημιουργία των πιο γνωστών και παράλληλα «εμπορικών» γαρνιτούρων του κόσμου. Το σεμινάριο ξεκινάει με την παρουσίαση των τρόπων κοπής και διαχείρισης της πατάτας, η οποία θεωρείται η πιο γνωστή γαρνιτούρα, καθώς μπορεί να μαγειρευτεί με όλους τους τρόπους. Στη συνέχεια το σεμινάριο παρουσιάζει ολοκληρωμένες συνταγές γαρνιτούρας πατάτας, με κλασικές και σύγχρονες τεχνικές και παράλληλα πολλά μυστικά για γευστικούς συνδυασμούς. Το σεμινάριο ολοκληρώνεται, με την κατηγορία του ρυζιού, παρουσιάζονται αντίστοιχα συνταγές και τρόποι εκτέλεσης του εν λόγω υλικού, το οποίο αναδεικνύεται μέσα από γευστικούς συνδυασμούς και προτάσεις. Παρακάτω αναλύονται τα κεφάλαια του e-learning σεμινάριο:
ΠΑΤΑΤΑ: ΤΡΟΠΟΙ ΚΟΠΗΣ & ΠΑΡΑΣΚΕΥΕΣ ΓΑΡΝΙΤΟΥΡΑΣ
ΡΥΖΙΑ: ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ & ΠΑΡΑΣΚΕΥΕΣ
Πληροφορίες συμμετοχής
Διάρκεια προγράμματος Ο χρόνος που απαιτείται για να ολοκληρώσετε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα είναι 4 ώρες. Παράλληλα σας παρέχουμε πρόσβαση σε όλο το εκπαιδευτικό υλικό, βίντεο, κείμενα και ασκήσεις για 1 μήνα. Στην ημερομηνία λήξης του εκπαιδευτικού προγράμματος και του προσωπικού σας λογαριασμού και εφόσον έχετε επιτύχει σε όλα τα τεστ αξιολόγησης θα σας σταλεί ηλεκτρονικά την βεβαίωση παρακολούθησης.
Μεθοδολογία
Εκδήλωση Ενδιαφέροντος