Εισηγητής
Σε ποιους απευθύνεται
Περιγραφή σεμιναρίου
Το σεμινάριο "Οι βάσεις της Μαγειρικής Τέχνης", έχει δημιουργηθεί, στοχεύοντας να εκπαιδεύσει τους εκπαιδευόμενους στις θεωρητικές βάσεις που οφείλει να έχει ο εκάστοτε μάγειρας και οι οποίες είναι το θεμέλιο της μαγειρικής τέχνης. Στο σεμινάριο παρουσιάζονται όλες οι βασικές έννοιες της μαγειρικής και αναλύονται η ιστορία της μαγειρικής, οι χώροι και ο εξοπλισμός των μαγειρείων, η κοστολόγηση και η υγιεινή και η ασφάλεια τροφίμων και εργαζομένων. Παρακάτω αναλύονται τα κεφάλαια του e-learning σεμινάριο:
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΤΗΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
ΟΙ ΧΩΡΟΙ ΤΩΝ ΜΑΓΕΙΡΕΙΩΝ ΚΑΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥΣ
ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΙΟ
ΜΕΡΙΔΟΠΟΙΗΣΗ-ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΗ / Ά ΥΛΕΣ & ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΗ ΟΡΟΛΟΓΙΑ
ΥΓΙΕΙΝΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ - HACCP
Πληροφορίες συμμετοχής
Διάρκεια προγράμματος Ο χρόνος που απαιτείται για να ολοκληρώσετε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα είναι 4 ώρες. Παράλληλα σας παρέχουμε πρόσβαση σε όλο το εκπαιδευτικό υλικό, βίντεο, κείμενα και ασκήσεις για 1 μήνα. Στην ημερομηνία λήξης του εκπαιδευτικού προγράμματος και του προσωπικού σας λογαριασμού και εφόσον έχετε επιτύχει σε όλα τα τεστ αξιολόγησης θα σας σταλεί ηλεκτρονικά την βεβαίωση παρακολούθησης.
Μεθοδολογία
Εκδήλωση Ενδιαφέροντος