Εισηγητής
Σε ποιους απευθύνεται
Περιγραφή σεμιναρίου
Το σεμινάριο "Οι βάσεις, οι σάλτσες & τα παράγωγα της Μαγειρικής Τέχνης", στόχο έχει να εκπαιδεύσει τους εκπαιδευόμενους στις θεωρητικές βάσεις και πρακτικές εφαρμογές που οφείλει να έχει ο εκάστοτε μάγειρας και οι οποίες είναι το θεμέλιο όλων των συνταγών μαγειρικής. Στο σεμινάριο αναδεικνύονται και αναλύονται οι Ά ύλες της μαγειρικής τέχνης, ενώ παράλληλα παρουσιάζονται όλες οι βασικές παρασκευές ζωμών, φον, ρου, γλάσσων και βουτύρων. Το σεμινάριο συνεχίζεται με τις παρασκευές των βασικών σαλτσών της μαγειρικής και το εκπαιδευτικό σεμινάριο ολοκληρώνεται με τα απλά και σύνθετα παράγωγα των σαλτσών. Παρακάτω αναλύονται τα κεφάλαια του e-learning σεμινάριο:
ΟΙ ΒΑΣΙΚΕΣ Α' ΥΛΕΣ ΤΗΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΕΣ ΖΩΜΩΝ - ΦΟΝ - ΡΟΥ - ΓΛΑΣΣΑ & ΒΟΥΤΥΡΑ
ΣΑΛΤΣΕΣ: ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ
ΣΑΛΤΣΕΣ: ΤΑ ΠΑΡΑΓΩΓΑ
Πληροφορίες συμμετοχής
Διάρκεια προγράμματος Ο χρόνος που απαιτείται για να ολοκληρώσετε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα είναι 3 ώρες. Παράλληλα σας παρέχουμε πρόσβαση σε όλο το εκπαιδευτικό υλικό, βίντεο, κείμενα και ασκήσεις για 1 μήνα. Στην ημερομηνία λήξης του εκπαιδευτικού προγράμματος και του προσωπικού σας λογαριασμού και εφόσον έχετε επιτύχει σε όλα τα τεστ αξιολόγησης θα σας σταλεί ηλεκτρονικά την βεβαίωση παρακολούθησης.
Μεθοδολογία
Εκδήλωση Ενδιαφέροντος