Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο εξ αποστάσεως

Εthnic κουζίνα: Η φιλοσοφία & οι συνταγές της

Διοργανωτής Σεμιναρίου E-Learning:
Anko Academy
Εξ Αποστάσεως
E-Learning
καθημερινές ενάρξεις
15 ώρες

Εισηγητής

Μπακάλης Ηρακλής

Σε ποιους απευθύνεται

Το σεμινάριο απευθύνεται στους λάτρεις της μαγειρικής τέχνης και παράλληλα σε ερασιτέχνες και επαγγελματίες του χώρου εστίασης.

Περιγραφή σεμιναρίου

Κάθε λαός και κάθε τόπος έχει τις δικές τους συνήθειες, τα δικά τους ήθη και έθιμα, τον δικό τους χάρτη πρώτων υλών και τη δική τους καθημερινότητα, αυτά τα στοιχεία, είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που μπορούν να προσαρμόσουν τη γαστρονομία του κάθε λαού. Στο σεμινάριο "Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ & ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ETHNIC ΚΟΥΖΙΝΑΣ", σκοπό έχουμε να αναδείξουμε την Ethnic Κουζίνα, δηλαδή να παρουσιάσουμε συνταγές, γεύσεις και αρώματα από όλο τον κόσμο και να παντρέψουμε ιδέες και πολιτισμούς. Το σεμινάριο μας ταξιδεύει και μας παρουσιάζει συνταγές από την Ινδία, την Κίνα, το Πακιστάν και τις Φιλιππίνες, συνεχίζει με την γαστρονομία του Μεξικού, των ΗΠΑ και της Λατινικής Αμερικής και ολοκληρώνεται αναδεικνύοντας γεύσεις και αρώματα από την Δυτική και Ανατολική Ευρώπη. Το σεμινάριο καλύπτει ένα πολύ μεγάλο κομμάτι των πιο γνωστών και παράλληλα πιο εμπορικών συνταγών ανά τον κόσμο, παρουσιάζοντας τις συνταγές με τις αυθεντικές εκτελέσεις, τα σωστά υλικά και δημιουργικό food styling. Το σεμινάριο καλύπτει όλη την τεχνική και θεωρητική γνώση που απαιτείται να ξέρει ένας επαγγελματίας και ερασιτέχνης μάγειρας στην Ethic Κουζίνα, μέσα από λεπτομερή videos, αναλυτικές συνταγές και πλούσιο φωτογραφικό υλικό. Παρακάτω αναλύονται τα κεφάλαια του e-learning σεμιναρίου:

ETHNIC ΚΟΥΖΙΝΑ Α'

  • Μοσχάρι oyster
  • Koτόπουλο γλυκόξινο
  • Κοτόπουλο yakitori
  • Μοσχάρι teriyaki stir fry
  • Fried rise
  • Κοτόπουλο tikka masala
  • Μαντί
  • Πάπια κονφί
  • Κοτόπουλο ιντιέν
  • Κοτόπουλο ταντούρι
  • Λαχματζούν
  • Στήθος πάπιας αλ οράνζ

ETHNIC ΚΟΥΖΙΝΑ B'

  • Μοσχάρι chop suey με σάλτσα hoisin
  • Φαλάφελ
  • Φαχίτας κοτόπουλο
  • Πικάτα μιλανέζ
  • Πολέντα με μανιτάρια
  • Μπρουσκέτες με φρέσκια τομάτα
  • Τάκος με κοτόπουλο
  • Χουέβος ραντσέρος
  • Τσίλι κον κάρνε
  • Chedar sause
  • Μπουρίτος με κιμά μοσχάρι

ETHNIC ΚΟΥΖΙΝΑ Γ'

  • Σαλάτα Caesars
  • Σαλάτα Χούμους
  • Spaghetti Καρμπονάρα (Carbonara)
  • Spaghetti Ναπολιτέν (Napolitana)
  • Κις λορέν
  • Pizza Margarita
  • Κρέπα suzette
  • Σούπα Γκούλας
  • Κοτόπουλο chicken nuggets
  • Irish stew
  • American Hamburger
  • Μπιτόκ αλά ρους

Πληροφορίες συμμετοχής

Διάρκεια προγράμματος
Ο χρόνος που απαιτείται για να ολοκληρώσετε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα είναι 6 ώρες. Παράλληλα σας παρέχουμε πρόσβαση σε όλο το εκπαιδευτικό υλικό, βίντεο, κείμενα και ασκήσεις για 1 μήνα. Στην ημερομηνία λήξης του εκπαιδευτικού προγράμματος και του προσωπικού σας λογαριασμού και εφόσον έχετε επιτύχει σε όλα τα τεστ αξιολόγησης θα σας σταλεί ηλεκτρονικά την βεβαίωση παρακολούθησης.

Μεθοδολογία

  • Ασύγχρονη μάθηση – δυνατότητα ευελιξίας στον χρόνο μελέτης
  • Γραπτά κείμενα μελέτης
  • Συνταγολόγιο
  • Μαγνητοσκοπημένες διδασκαλίες καθηγητή με 42 συνταγές
  • Επίδειξη τεχνικών σε κουζίνα (βίντεο)
  • Εκτέλεση συνταγών σε κουζίνα και styling σε πιάτο (βίντεο)
  • Κitchen kit (προαιρετικό)
  • Για να λάβετε την βεβαίωση παρακολούθησης θα πρέπει να ολοκληρώσετε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα στο προβλεπόμενο χρονικό διάστημα.
  • Σας προτείνουμε η παρακολούθηση να γίνει από σταθερό Ηλεκτρονικό υπολογιστή ή Laptop για την βέλτιστη χρήση της πλατφόρμας τηλεκατάρτισης. Επίσης να έχετε υψηλής ποιότητας ταχύτητα Internet.

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Για πληροφορίες σχετικά με το σεμινάριο και τη διαδικασία εγγραφής, πατήστε παρακάτω για να μεταφερθείτε στη σελίδα του διοργανωτή
Σελίδα Διοργανωτή