Εισηγητής
Σε ποιους απευθύνεται
Περιγραφή σεμιναρίου
Κάθε λαός και κάθε τόπος έχει τις δικές τους συνήθειες, τα δικά τους ήθη και έθιμα, τον δικό τους χάρτη πρώτων υλών και τη δική τους καθημερινότητα, αυτά τα στοιχεία, είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που μπορούν να προσαρμόσουν τη γαστρονομία του κάθε λαού. Στο σεμινάριο "Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ & ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ETHNIC ΚΟΥΖΙΝΑΣ", σκοπό έχουμε να αναδείξουμε την Ethnic Κουζίνα, δηλαδή να παρουσιάσουμε συνταγές, γεύσεις και αρώματα από όλο τον κόσμο και να παντρέψουμε ιδέες και πολιτισμούς. Το σεμινάριο μας ταξιδεύει και μας παρουσιάζει συνταγές από την Ινδία, την Κίνα, το Πακιστάν και τις Φιλιππίνες, συνεχίζει με την γαστρονομία του Μεξικού, των ΗΠΑ και της Λατινικής Αμερικής και ολοκληρώνεται αναδεικνύοντας γεύσεις και αρώματα από την Δυτική και Ανατολική Ευρώπη. Το σεμινάριο καλύπτει ένα πολύ μεγάλο κομμάτι των πιο γνωστών και παράλληλα πιο εμπορικών συνταγών ανά τον κόσμο, παρουσιάζοντας τις συνταγές με τις αυθεντικές εκτελέσεις, τα σωστά υλικά και δημιουργικό food styling. Το σεμινάριο καλύπτει όλη την τεχνική και θεωρητική γνώση που απαιτείται να ξέρει ένας επαγγελματίας και ερασιτέχνης μάγειρας στην Ethic Κουζίνα, μέσα από λεπτομερή videos, αναλυτικές συνταγές και πλούσιο φωτογραφικό υλικό. Παρακάτω αναλύονται τα κεφάλαια του e-learning σεμιναρίου:
ETHNIC ΚΟΥΖΙΝΑ Α'
ETHNIC ΚΟΥΖΙΝΑ B'
ETHNIC ΚΟΥΖΙΝΑ Γ'
Πληροφορίες συμμετοχής
Διάρκεια προγράμματος Ο χρόνος που απαιτείται για να ολοκληρώσετε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα είναι 6 ώρες. Παράλληλα σας παρέχουμε πρόσβαση σε όλο το εκπαιδευτικό υλικό, βίντεο, κείμενα και ασκήσεις για 1 μήνα. Στην ημερομηνία λήξης του εκπαιδευτικού προγράμματος και του προσωπικού σας λογαριασμού και εφόσον έχετε επιτύχει σε όλα τα τεστ αξιολόγησης θα σας σταλεί ηλεκτρονικά την βεβαίωση παρακολούθησης.
Μεθοδολογία
Εκδήλωση Ενδιαφέροντος