Βρείτε Σεμινάρια
x

Σεμινάριο εξ αποστάσεως

Event Management - Online Diploma

Διοργανωτής Σεμιναρίου E-Learning:
IST College ΚΔΒΜ2
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Οργάνωση & Διοίκηση

Εισηγητής

Κωνσταντίνος Θεοδωράκης - Ανώτατο τραπεζικό στέλεχος - Επιστημονικός Σύμβουλος Εκπαίδευσης
Ο Κωνσταντίνος Θεοδωράκης γεννήθηκε το 1965 στην Αθήνα και είναι πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Πειραιά, του τμήματος Στατιστικής και Ασφαλιστικής Επιστήμης με μεταπτυχιακές σπουδές στο Management του Τουρισμού. Έχει πολυετή εμπειρία στην εκπαίδευση ενηλίκων και έχει αποτελέσει Σύμβουλος τουριστικών θεμάτων για το Benchmarking των Ξενοδοχειακών μονάδων της Ελληνικής Αγοράς. Επίσης ως Επιστημονικός Σύμβουλος Εκπαίδευσης ειδικεύεται στις ένδο-εταιρικές εκπαιδεύσεις με θεματικά πεδία όπως: η Διοίκηση και Οργάνωση Τουριστικών Επιχειρήσεων, η Εξυπηρέτηση Πελατών Μονάδων Μαζικής Εστίασης & Αναψυχής, Σχεδιασμός & Προώθηση Τουριστικών Πακέτων και η Xρήση Nέων Τεχνολογιών για την αναβάθμιση του Ανθρωπίνου Δυναμικού του τομέα του Τουρισμού. Έχει διατελέσει ομιλητής και εκπαιδευτής σε δράσεις μερικών από τους σημαντικότερους θεσμικούς φορείς της Ελληνικής Αγοράς όπως τους Σ.Ε.Β, Σ.Ε.Β.Ε, Ε.Σ.Ε.Ε, Δ.Ε.Θ, Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος κα. Σήμερα είναι Ανώτατο Τραπεζικό Στέλεχος ενώ παράλληλα συνεχίζει την εκπαιδευτική του δραστηριότητα.

Σε ποιους απευθύνεται

Το πρόγραμμα απευθύνεται:
- Σε στελέχη επιχειρήσεων που διαχειρίζονται εταιρικές εκδηλώσεις
- Σε ενδιαφερόμενους όλων των επιπέδων εμπειρίας, ικανότητας και ηλικίας. Στην πραγματικότητα, η ποικιλομορφία των συμμετεχόντων είναι ένα από τα δυνατά σημεία του.
- Σε ανθρώπους που στοχεύουν στην επαγγελματική ανάπτυξη τους στοχεύοντας σε αναπτυσσόμενους κλάδους
Το πρόγραμμα θα βοηθήσει τους συμμετέχοντες να αναβαθμίσουν τις γνώσεις τους, να ενισχύσουν τη θέση τους στην επιχείρηση τους, ούτως ώστε να εξελιχθούν επαγγελματικά αλλά και θα ενισχύσει με δεξιότητες και γνώσεις όλους όσοι θέλουν να εργαστούν στον χώρο των επιχειρήσεων

Περιγραφή σεμιναρίου

Το πρόγραμμα Event Management σας καλεί σε μια δημιουργική διαδρομή που εμπλέκει πλήρως τους συμμετέχοντες σε μια παραγωγική εμπειρία μάθησης. Το Εvent Management ή η διαχείριση διοργάνωσης ή γεγονότος, αποτελεί τη διαδικασία κατά την οποία μία εκδήλωση σχεδιάζεται, προγραμματίζεται και υλοποιείται.

Μέσα από το πρόγραμμα αυτό θα λάβετε γνώσεις που αφορούν:

  • Τον βασικό σχεδιασμό στο πλαίσιο του project και του process management βασισμένοι στις αρχές της διοίκησης.
  • Τον σχεδιασμό, την παραγωγή και διαχείριση προσχεδιασμένων γεγονότων
  • Τις Κατηγορίες Εκδηλώσεων αλλά και τη σχέση του Management & του Event Management
  • Τις λειτουργίες και τα εργαλεία του Event Management
  • Τον ρόλο του Event Manager
  • Τη διοργάνωση και το Μάρκετινγκ Διεθνών Συνεδρίων
  • Το Event Marketing, τις ιδιαίτερες Στρατηγικές μάρκετινγκ που απαιτούνται και το e-μάρκετινγκ
  • Τις εμπειρίες που αντικατοπτρίζουν την αγορά των παγκόσμιων εκδηλώσεων
  • Τον σημαντικό ρόλο της χορηγίας, του Sponsoring αλλά και τις σύγχρονες τάσεις στο είδος, όπως το crowdfunding
  • Πληροφορίες σχετικά με τη Διαδικτυακή Διαφήμιση, τη σχέση των Events με τα Social media και τη σημασία του Social Networking
  • Τις πτυχές που δημιούργησε η νέα πραγματικότητα, λόγω της πανδημίας
  • Τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες που θα συντελέσουν στη μέγιστη αξιοποίηση των δυνατοτήτων σας προκειμένου να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις μίας συνεχώς μεταβαλλόμενης οικονομίας αλλά και αγορά εργασίας

 Ακόμη, επιτυχημένοι επαγγελματίες στο χώρο των event θα πλαισιώσουν το σεμινάριο αυτό μεταφέροντας τις γνώσεις τους μέσα από την πρακτική εμπειρία τους.

Πληροφορίες συμμετοχής

  • Αποκτήστε αναγνωρισμένη πιστοποίηση από την ΑCΤΑ - Ολοκληρώστε επιτυχώς την τελική αξιολόγηση και αποκτήστε τη βεβαίωση παρακολούθησης του πιστοποιημένου προγράμματος από την ΑCΤΑ - Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
  • Εξ Αποστάσεως εκπαίδευση - E-Learning
  • Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.