E-Learning:
Πωλήσεις & Marketing, Πωλήσεις

Πωλητής λιανικής

Μοιράσου το
Διοργανωτής Σεμιναρίου E-Learning:
Techschool
Εξ Αποστάσεως
E-Learning Πλατφόρμα
22/10/2021
Εξ Αποστάσεως
E-Learning Πλατφόρμα
22/11/2021
Εξ Αποστάσεως
E-Learning Πλατφόρμα
17/12/2021

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

Το σεμινάριο Πωλητής Λιανικής που προσφέρεται από το Κέντρο Επαγγελματικών Σεμιναρίων της Techschool απευθύνεται σε άτομα που είτε έχουν γνώσεις πάνω στις πωλήσεις είτε έρχονται σε πρώτη επαφή με αυτόν τον τομέα , και θέλουν να εμπλουτίσουν το βιογραφικό τους με μία αναγνωρισμένη πιστοποίηση στον τομέα των πωλήσεων.
Επίσης είναι χρήσιμο :
- Για όσους θέλουν να αποκτήσουν γνώσεις πάνω στις σύγχρονες εξελίξεις και τεχνικές στο χώρο των πωλήσεων.
- Για όσους θέλουν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους και να διευρύνουν τις δεξιότητές τους πάνω στα εργαλεία διαχείρισης πελατών και στην προσωπική πώληση μέσα στο κατάστημα.
- Για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να ασκήσουν εξατομικευμένη πελατοκεντρική πολιτική για την προβολή και προώθηση των προϊόντων και υπηρεσιών τους και επιθυμούν να στελεχωθούν με άρτια καταρτισμένο προσωπικό.

ΣΚΟΠΟΣ

Οι ενημερωμένοι πελάτες δεν είναι πλέον εύκολος στόχος για οποιονδήποτε πωλητή καταστήματος Λιανικής. Στόχος του προγράμματος είναι να βοηθήσει τους συμμετέχοντες να κατανοήσουν τις ιδιαιτερότητες της Λιανικής Πώλησης και το προφίλ του επιτυχημένου πωλητή Λιανικής.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Εισαγωγή

Ο ισχυρός ανταγωνισμός μεταξύ των επιχειρήσεων λιανικής πώλησης μετατοπίζει σήμερα το επίκεντρο του ενδιαφέροντος από τις παραδοσιακές τεχνικές πώλησης σε ένα εξατομικευμένο πρότυπο με έμφαση στη δημιουργία σχέσεων εμπιστοσύνης με τον πελάτη.

Ο πωλητής αναβαθμίζεται σε σύμβουλο του πελάτη που αναγνωρίζει τις ανάγκες του τελευταίου, διαχειρίζεται αποτελεσματικά τις αντιρρήσεις και τα παράπονα και συμβάλλει καθοριστικά στην αύξηση των πωλήσεων μέσα από έναν ικανοποιημένο πελάτη που θα επιλέξει το κατάστημα ξανά και ξανά.

Περιεχόμενα

  •  Η Έννοια του Μάρκετινγκ.
  •  Τμηματοποίηση της Αγοράς
  •  Το Μείγμα μάρκετινγκ (Marketing Mix).
  •  Αγοραστική Συμπεριφορά Καταναλωτών και βιομηχανικών Πελατών.
  •  Ο ρόλος της Επικοινωνίας στις Πωλήσεις.
  •  Διοίκηση και Οργάνωση Τμήματος Πωλήσεων.
  •  Διαχείριση Παραγγελιών και Αποθεμάτων.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Προαπαιτούμενα για τη συμμετοχή στις εξετάσεις
Α) Απόφοιτος δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ή
Β) Απόφοιτος υποχρεωτικής εκπαίδευσης και να έχει παρακολουθήσει σχετικό σεμινάριο τουλάχιστον 80 ωρών

ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ
Η διάρκεια του Σεμιναρίου είναι 40 ώρες. Η παρακολούθηση και οι εξετάσεις που ακολουθούν πραγματοποιούνται εξ αποστάσεως. Με χρήση e-learning πλατφόρμας, (Moodle), οι συμμετέχοντες παρακολουθούν βιντεοσκοπημένο μάθημα οποιαδήποτε ώρα της ημέρας επιθυμούν , καθώς επίσης έχουν πρόσβαση σε εκπαιδευτικό υλικό και σημειώσεις.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ
Μετά την επιτυχημένη ολοκλήρωση των εξετάσεων σας απονέμεται το αναγνωρισμένο πτυχίο «Πωλητή Λιανικής της ACTA».

Διαπιστευμένo πιστοποιητικό από ΕΣΥΔ
Η ειδικότητα Πωλητής Λιανικής ανήκει στο σχήμα πιστοποίησης Εμπόριο και Πωλήσεις που είναι διαπιστευμένο σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO/IEC 17024:2012 από το ΕΣΥΔ, τον κατά νόμο αρμόδιο οργανισμό, γεγονός το οποίο σημαίνει ότι η διαδικασία πιστοποίησης γίνεται με αμεροληψία και με τεκμηριωμένη επάρκεια ενώ παράλληλα καθιστά αναγνωρισμένο και αποδεκτό το πιστοποιητικό ως ισότιμο από τους Εθνικούς Φορείς Διαπίστευσης των χωρών – μελών της EA (European cooperation for Accreditation).

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.

Όλα τα νέα και οι ενημερώσεις απευθείας στο email σας