Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο εξ αποστάσεως

Wedding Planning

Διοργανωτής Σεμιναρίου E-Learning:
Education Wedding Professionals by Your Own Events
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Διακόσμηση

Εισηγητής

Πέννυ Ζάχου
Η Πέννυ Ζάχου, είναι wedding planner & wedding florist με εξειδίκευση στη διοργάνωση και τη διακόσμηση πολυτελών γάμων και εκδηλώσεων.
Ιδιοκτήτρια της εταιρίας your own event, με κύρια δραστηριότητα την διοργάνωση μοναδικών γάμων στην Ελλάδα και σε περιοχές ανά τον κόσμο. Από το 2015 όλη η ομάδα της yourownevents, δημιουργούν κυριολεκτικά, ονειρεμένες εκδηλώσεις και μοναδικούς γάμους που απεικονίζουν τις προσωπικότητες των ζευγαριών. Πάντα ενήμερη για τις τάσης της μόδας , για νέες τεχνικές και πρωτότυπες ιδέες!
Πρέπει όμως να μάθετε πως έφτασε εδώ…
Το 2008 ως φοιτήτρια, ξεκίνησε να εργάζεται, και με έναν μαγικό τρόπο βρέθηκε μέσα στο χώρο των εκδηλώσεων, και δούλεψε σε διάφορους χώρους διεξαγωγής εκδηλώσεων. Μετά από κάποια χρόνια, επιστρέφοντας στην Αθήνα και αναζητώντας εργασία, ξεκίνησε να εργάζεται σε έναν πολύ «δημοφιλή» χώρο διεξαγωγής εκδηλώσεων στην Αθήνα, στο τμήμα πωλήσεων. Και εκεί γνώρισε μία Ελληνο-Αμερικάνα wedding planner, με την οποία ξεκινάει να δουλεύει μαζί της.
Και κάπως έτσι «ήρθε η αρχή του τέλους»!!!
Φοίτησε σε σχολή «διακόσμησης εσωτερικών χώρων» , κατέκτησε εξειδίκευση στη «διακόσμηση πολυτελών εκδηλώσεων», ακολούθησαν σπουδές στη «διοργάνωση εκδηλώσεων», ολοκλήρωσε με την «ανθοδετική τέχνη» και από τότε μέχρι και σήμερα ενημερώνετε με την παρακολούθηση σεμιναρίων. Από τότε είχε τη τύχη να δουλέψει δίπλα σε καταξιωμένους επαγγελματίες όπου απέκτησε, μεγάλη επαγγελματική εμπειρία και εξαιρετικούς συνεργάτες.
Από το 2017, μαζί με την ομάδα της, δημιούργησε την Education Wedding Professionals, όπου παρέχουν όλες τις απαραίτητες γνώσεις, σε ανθρώπους που έχουν πάθος με την ανθοδεσία και τη διοργάνωση εκδηλώσεων.

Σε ποιους απευθύνεται

Απευθύνεται σε ανθρώπους δραστήριούς και δημιουργικούς, που θέλουν να καταξιώσουν μία σπουδαία καριέρα στο χώρο του Γάμου και των εκδηλώσεων. Αφορά ανθρώπους που "ο χρόνος είναι πολύτιμος", και
έτσι τους δίνετε η ευκαιρία να εκπαιδευτούν πλήρως σε αυτό που αγαπάνε, στο δικό τους χρόνο! Μπορούν να συμμετάσχουν επαγγελματίες, αλλά και άνθρωποι χωρίς εμπειρία με το αντικείμενο.

Σκοπός

Με το συγκεκριμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα θα εξασφαλίσετε εξειδικευμένες γνώσεις στον τομέα της διοργάνωσης γάμου. Αφορά τα απαραίτητα "εργαλεία" που οφείλει να έχει ένας επαγγελματίας διοργανωτής εκδηλώσεων, από το Α έως το Ω! Μόνο σε 1 μήνα!

Περιγραφή σεμιναρίου

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ

 • Θέμα & Style Γάμων
 • Είδη Γάμων - ceremony types
 • Ραντεβού με το ζευγάρι - consulation meeting
 • Πρόταση συνεργασίας - proposal document
 • Προϋπολογισμός Γάμου - wedding budget
 • Ψυχολογία πελατών
 • Χαρακτηριστικά wedding planner
 • Συνεργάτες & Προμηθευτές
 • Χρονοδιάγραμμα Γάμου
 • Ημέρα Γάμου
 • Εργαλεία & Εξοπλισμός
 • Τρόποι αμοιβής

Πληροφορίες συμμετοχής

ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ:
Με την αγορά του εισιτηρίου σας, θα λάβετε αναλυτικά όλες τις πληροφορίες, τις ημερομηνίες & ώρες. Σε συγκεκριμένη ημερομηνία (θα αναγράφετε στο προαναφερθέν αρχείο) θα αναρτηθούν όλα τα videos & οι εκπαιδεύσεις. Στη συνέχεια σε 15 ημέρες θα διεξαχθεί online συνάντηση με τη wedding planner Penny Zachou, όπου θα αναλύσει και θα σας παρουσιάσει τρόπους πώλησης της υπηρεσίας "wedding planning". Τέλος 15 ημέρες αργότερα θα διεξαχθεί άλλη μία συνάντηση με τη wedding planner Penny Zachou, όπου θα λύσει όλες σας τις απορίες και θα σας καθοδηγήσει στο νέο σας επαγγελματικό ξεκίνημα.

Με το τέλος του προγράμματος θα λάβετε Βεβαίωση Σπουδών!

Κόστος Συμμετοχής

 • Εφάπαξ καταβολή: 280€
 • 2 Δόσεις (50% προκαταβολή & 50% σε προκαθορισμένη ημερομηνία πριν το τέλος του Σεμιναρίου): 155€ / δόση, συνολικό ποσό 310€

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.