Βρείτε Σεμινάρια
x

Σεμινάριο εξ αποστάσεως

Facebook & Instagram Ads

Διοργανωτής Σεμιναρίου E-Learning:
Skillbox.gr - E-Learning Education
Εξ Αποστάσεως
E-Learning
15/4/2024
3 εβδομάδες

Εισηγητής

Η Ελένη Κολλήγα είναι Growth and Digital Marketing Consultant και εργάζεται ως ελεύθερη επαγγελματίας (www.growthtale.com) με κύρια ενασχόληση το B2C & B2B ηλεκτρονικό εμπόριο. Είναι κάτοχος του "MSc in e-Business and Digital Marketing" μεταπτυχιακού προγράμματος του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος ενώ τα τελευταία χρόνια διδάσκει το συγκεκριμένο αντικείμενο σε ιδιωτικούς εκπαιδευτικούς φορείς (κολλέγια). Στο παρελθόν έχει εργαστεί ως σύμβουλος στελέχωσης επαγγελματιών ΙΤ και Digital Project Manager σε διαφημιστικό γραφείο, ενώ πριν ξεκινήσει τη δική της επιχείρηση ανήκε στην δυναμική ομάδα marketing καινοτόμου εταιρείας με παγκόσμια παρουσία στη διανομή λογισμικού διαχείρισης υπηρεσιών μέσω cloud. Το πάθος της για το digital marketing την οδήγησε στο να εφαρμόσει digital marketing στρατηγικές σε επιχειρήσεις διαφόρων κλάδων, μεταξύ των οποίων είναι ο χώρος της μόδας, της εστίασης, του τουρισμού αλλά και της τεχνολογίας.

Σε ποιους απευθύνεται

- Σε ιδιοκτήτες μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων που θέλουν να διατηρούν μία επιτυχημένη επαγγελματική σελίδα στο Facebook και να προωθούν μέσω Facebook & Instagram τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους σε Ελλάδα και Εξωτερικό.
- Σε όσους θέλουν να ασχοληθούν επαγγελματικά με το χώρο του Social Media Marketing και ειδικότερα να μάθουν να δημιουργούν επιτυχημένα διαφημίσεις σε Facebook & Instagram.
- Στα στελέχη marketing και πωλήσεων μικρών και μεγάλων διαφημιστικών επιχειρήσεων (agencies), που θέλουν να είναι ενημερωμένοι για τον πιο αποτελεσματικό τρόπο διαφήμισης τον οποίο προσφέρει το Facebook από τα βασικά μέχρι τα πιο advanced θέματα διαφημίσεων.

Περιγραφή σεμιναρίου

O υποψήφιος, με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου, θα είναι σε θέση να:

  • Κατανοεί βασικές πληροφορίες σχετικά με μια επαγγελματική σελίδα Facebook αλλά και ένα επαγγελματικό προφίλ στο Instagram, αλλά και να μπορεί να τα δημιουργήσει σωστά και ολοκληρωμένα.
  • Γνωρίσει και να κατανοήσει το διαφημιστικό περιβάλλον του Facebook (Facebook Business Manager).
  • Μπορεί να δημιουργήσει με επιτυχία διαφημίσεις σε Facebook & Instagram αλλά και σε συνεργαζόμενες εφαρμογές.
  • Εξάγει χρήσιμα συμπεράσματα από τα στατιστικά εργαλεία που παρέχει το Facebook και το Instagram σχετικά με την πορεία των διαφημίσεών του.

 

Πληροφορίες συμμετοχής

  • Αποκτήστε αναγνωρισμένη πιστοποίηση από την ΑCΤΑ - Ολοκληρώστε επιτυχώς την τελική αξιολόγηση και αποκτήστε τη βεβαίωση παρακολούθησης του πιστοποιημένου προγράμματος από την ΑCΤΑ - Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
  • Εξ Αποστάσεως εκπαίδευση - E-Learning
  • Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

 

Βίντεο παρουσίασης Σεμιναρίου

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Για πληροφορίες σχετικά με το σεμινάριο και τη διαδικασία εγγραφής, πατήστε παρακάτω για να μεταφερθείτε στη σελίδα του διοργανωτή
Σελίδα Διοργανωτή