Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο εξ αποστάσεως

Public speaking: Φοβάσαι να μιλήσεις στο κοινό; Αντιμετώπισε το!

Διοργανωτής Σεμιναρίου E-Learning:
Skillbox.gr - E-Learning Education
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Πωλήσεις & Marketing

Εισηγητής

Γεωργία Κιζιρίδου | Ψυχολόγος
Η Γεωργία Κιζιρίδου είναι απόφοιτος του τμήματος Ψυχολογίας Α.Π.Θ., καθώς και του Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης του ίδιου Πανεπιστημίου στην Εξελικτική – Σχολική Ψυχολογία. Έχει πιστοποιηθεί από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. ως εκπαιδεύτρια ενηλίκων. Την τελευταία δεκαετία εργάζεται ως εισηγήτρια και επιμορφώτρια σε διάφορες δομές εκπαίδευσης ενηλίκων, όπως είναι το Mediterranean College of Thessaloniki, το Ινστιτούτο Εκπαίδευσης της Γ.Σ.Ε.Ε. και το Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο. Οι βασικές θεματικές αφορούν την ανάπτυξη κοινωνικών και συναισθηματικών δεξιοτήτων στο χώρο εργασίας και στην καθημερινότητα. Ενδεικτικά αναφέρονται οι ακόλουθες: Ικανότητα διαχείρισης συγκρούσεων, διαχείριση άγχους, συναισθηματική νοημοσύνη, επικοινωνιακές δεξιότητες στο χώρο εργασίας, εξυπηρέτηση πελατών, δημόσιες σχέσεις. Ως δημόσια ομιλήτρια έχει μιλήσει στο πλαίσιο του θεσμού Ted Χ University of Macedonia το 2016 για τον εργασιακό εκφοβισμό και συνεργάζεται σταθερά με τοπικά μέσα ενημέρωσης για ζητήματα που άπτονται της επικαιρότητας σχετικά με την ψυχική υγεία (Πρακτορείο fm, Ράδιο Θεσσαλονίκη, 4Ε, TV100). Αρθρογραφεί στο διαδικτυακό περιοδικό Ψυχολογίας και Τέχνης «Animartists» και συνεργάζεται με το blog giatioxi για τη δημιουργία podcasts αναφορικά με τις ανθρώπινες σχέσεις σήμερα.

Σε ποιους απευθύνεται

- Σε φοιτητές όλων των Σχολών που επιθυμούν να παρουσιάσουν τις εργασίες τους μπροστά σε κοινό.
- Σε άτομα που εμπλέκονται ή επιθυμούν να εμπλακούν στην πολιτική.
- Σε εργαζόμενους διαφόρων ειδικοτήτων που έχουν επαφή με κοινό και εξυπηρέτηση πελατών.
- Σε οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο που επιθυμεί να βελτιώσει τον τρόπο ομιλίας του μπροστά σε κόσμο.

Περιγραφή σεμιναρίου

Τι θα μάθετε;
Στο παρόν online σεμινάριο θα μάθεις τεχνικές και δεξιότητες παρουσίασης, ώστε να μπορείς να κερδίζεις την προσοχή και το ενδιαφέρον αυτών που απευθύνεσαι.
Θα παρουσιαστούν μυστικά που αφορούν τη γλώσσα του σώματος, για να μπορείς να στέλνεις τα σωστά μηνύματα στο σωστό ακροατήριο.
Τέλος, θα εκπαιδευτείς σε στρατηγικές διαχείρισης άγχους και αρνητικών συναισθημάτων, με στόχο να έχεις τον έλεγχο του εαυτού σου όταν μιλάς μπροστά σε κόσμο.

ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ
1. ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΛΟΓΟΣ - ΕΙΣΑΓΩΓΗ
2. ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΟΜΙΛΙΑΣ
3. ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ
4. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ

Πληροφορίες συμμετοχής

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.