Βρείτε Σεμινάρια
x

Σεμινάριο εξ αποστάσεως

ISO 50001: Η συστηματική ενεργειακή διαχείριση που βασίζεται στην πρόβλεψη της κατανάλωσης

Διοργανωτής Σεμιναρίου E-Learning:
PRIORITY
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία ISO / Πιστοποιήσεις / Πρότυπα

Εισηγητής

Γ. Παπλωματάς
Director, Business Consulting, PRIORITY. Χημικός Μηχανικός και πιστοποιημένος. Έχει διενεργήσει περισσότερες από 300 επιθεωρήσεις σε επιχειρήσεις όλων των κλάδων, με εξειδίκευση σε θέματα περιβάλλοντος, ενέργειας και υγείας & ασφάλειας στην εργασία. Υπήρξε Διευθυντής Διασφάλισης Ποιότητας για περισσότερα από 10 έτη σε μεγάλη βιομηχανική μονάδα τροφίμων. Επιθεωρητής Συστημάτων ISO.

Σε ποιους απευθύνεται

Σε ανώτερα στελέχη που με τις αποφάσεις τους επηρεάζουν την ενεργειακή διαχείριση της εταιρείας από τις τεχνικές υπηρεσίες και τους υπευθύνους ISO μέχρι τις οικονομικές υπηρεσίες.

Σκοπός

Η κατανόηση των συστατικών στοιχείων ενός ολοκληρωμένου συστήματος ενεργειακής διαχείρισης μέσα από την εμπειρία των συμβούλων της PRIORITY.

Περιγραφή σεμιναρίου

Οι ρυθμιστικές αρχές σε όλο τον κόσμο εισάγουν όλο και περισσότερο αυστηρά πρότυπα ενεργειακής απόδοσης για να ανταποκριθούν στην πρόκληση της κλιματικής αλλαγής. Από την άλλη πλευρά οι απρόβλεπτες διακυμάνσεις στην αγορά ενέργειας και στις τιμές των καυσίμων καθιστούν επιτακτική τη βέλτιστη ενεργειακή διαχείριση για τη μείωση του λειτουργικού κόστους. Το σεμινάριο παρουσιάζει με πρακτικό τρόπο τα βασικά στοιχεία ενός αποτελεσματικού συστήματος διαχείρισης ενέργειας βασισμένου στην πρόβλεψη της κατανάλωσης, ώστε να βοηθήσει τις εταιρείες να μειώσουν το ενεργειακό κόστος τους και τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις τους.

Περιεχόμενα:
• Καλωσόρισμα και παρουσίαση στόχων εκπαίδευσης
• Εισαγωγή στο Σύστημα Διαχείρισης Ενέργειας - Δομή του προτύπου ISO 50001
• Ανάλυση απαιτήσεων προτύπου ISO 50001
• Ενεργειακή Ανασκόπηση (energy review) και καθορισμός Baseline
• Workshops ή/και case-studies για την κατανόηση βασικών λειτουργιών του ISO 50001, τον εντοπισμό και τον έλεγχο των ενεργοβόρων δραστηριοτήτων και ανάπτυξης μηχανισμού πρόβλεψης ενεργειακών καταναλώσεων

Πληροφορίες συμμετοχής

Παραδοτέο υλικό: Η παρουσίαση που θα χρησιμοποιήσουν οι εισηγητές θα αποσταλεί σε ηλεκτρονική μορφή (.pdf format) σε όλους τους συμμετέχοντες, μετά το πέρας του εκπαιδευτικού προγράμματος.

Κόστος Συμμετοχής

150€ (πλέον Φ.Π.Α)/ εκπαιδευόμενο Η τιμή είναι με πολίτική Early Bird (έως και 10 μέρες πριν την υλοποίηση)
180€ (πλέον Φ.Π.Α)/ εκπαιδευόμενο μετά το πέρας της προθεσμίας

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.