Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο εξ αποστάσεως

E-Shop Management | Διοίκηση και marketing ηλεκτρονικού καταστήματος

Διοργανωτής Σεμιναρίου E-Learning:
Skillbox.gr - E-Learning Education
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Digital Marketing

Εισηγητής

Σπήλιος Αριστοτελίδης - Sales Manager
Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1972. Ξεκίνησε την καριέρα του στις πωλήσεις το 1995, κατά τη διάρκεια των σπουδών του στη Μεγάλη Βρετανία. Από το 1997 έως το 2001, εργάστηκε ως στέλεχος πωλήσεων σε εταιρείες παροχής υπηρεσιών. Το 2001, σε ηλικία 29 ετών, ανέλαβε τα καθήκοντα του Γενικού Διευθυντή σε εταιρεία Direct Marketing and Sales Promotion, χτίζοντας, εκπαιδεύοντας και διοικώντας ομάδες πωλήσεων για λογαριασμό εταιρειών όπως η Nestle Hellas και η Allied Domecq. Στη συνέχεια εργάστηκε ως Key Account Manager και εκπαιδευτής σε μεγάλη εταιρεία εκπαίδευσης επιχειρήσεων και ως διευθυντικό στέλεχος σε εταιρεία λιανικού εμπορίου. Έως το 2016 κατείχε τη θέση του Διευθυντή μεταπτυχιακών προγραμμάτων και του υπεύθυνου ανάπτυξης σε μεγάλο εκπαιδευτικό όμιλο της πόλης. Ταυτόχρονα με τις υπόλοιπες δραστηριότητές του, από το 2008 ασχολήθηκε με το ηλεκτρονικό εμπόριο, δημιουργώντας το ηλεκτρονικό κατάστημα mothernature.gr. Σήμερα εργάζεται σε εμπορική επιχείρηση, έχοντας στην ευθύνη του τη διοίκηση των 2 επιτυχημένων e-shop, starkstores.gr και tv-shop.gr. Ασχολείται με την εκπαίδευση ενηλίκων από το 2000, εκπαιδεύει ομάδες πωλήσεων από το 2001 και είναι εισηγητής σεμιναρίων από το 2006.

Σε ποιους απευθύνεται

- Σε στελέχη επιχειρήσεων και επιχειρηματίες που θέλουν να ασχοληθούν με το ηλεκτρονικό εμπόριο
- Σε επαγγελματίες του χώρου που θέλουν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους
- Σε φοιτητές και σπουδαστές που τους ενδιαφέρει να αναπτύξουν δεξιότητες στον τομέα και να εμπλουτίσουν το βιογραφικό τους
- Σε προγραμματιστές και web developers που θέλουν να αναπτύξουν τις διοικητικές ικανότητές τους

Σκοπός

Θα κερδίσεις γνώσεις πάνω σε έναν από τους πιο σύγχρονους και εξελισσόμενους τομείς. Πιο συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων θα μάθεις:

  • Ποια είναι τα πιο συνηθισμένα λάθη στο ηλεκτρονικό εμπόριο και πως να τα αποφύγεις
  • Τι πρέπει να προσέξεις κατά τη δημιουργία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος. Ποιος είναι ο κατάλληλος συνεργάτης που θα μου φτιάξει το e-shop και τι πρέπει να του ζητήσω; Ποια θα είναι η εμπορική πολιτική; Πως θα επιλέξω τα προϊόντα που θα πουλήσω; Είναι μερικές μόνο από τις ερωτήσεις που θα απαντηθούν.
  • Τις βασικές αρχές των πωλήσεων και πως αυτές βρίσκουν εφαρμογή στο χώρο του διαδικτύου, ώστε να μεγιστοποιήσεις τα οφέλη σου.
  • Το digital marketing στην πράξη. Πως θα δημιουργήσεις αποτελεσματικές καμπάνιες σε οποιοδήποτε μέσο με στόχο την άμεση πώληση.
  • Όλες τις διαδικασίες που θα διασφαλίσουν την ομαλή λειτουργία και θα οδηγήσουν στη σωστή και γρήγορη εξυπηρέτηση του πελάτη, ελαχιστοποιώντας τα λάθη και τις αστοχίες.
  • Όσα θα πρέπει να ξέρει ο manager ενός ηλεκτρονικού καταστήματος, ώστε να μπορεί να αντιλαμβάνεται, να αναθέτει, να επιβλέπει και να ελέγχει όλη τη λειτουργία ενός e-shop

Περιγραφή σεμιναρίου

Πρακτική προσέγγιση (και όχι ακαδημαϊκή) του αντικειμένου, από έναν εισηγητή που ουσιαστικά θα σου περιγράψει την καθημερινότητά του ως manager ηλεκτρονικού καταστήματος.
Ολοκληρώνοντας την παρακολούθηση του Online Σεμιναρίου και το test αξιολόγησης, θα έχεις στα χέρια σου τη βεβαίωση παρακολούθησης του Skillbox που είναι το καλύτερο διαβατήριο για την εισαγωγή σου σε ένα από τα πιο σύγχρονα επαγγέλματα, με αυξανόμενη ζήτηση στην αγορά εργασίας.
Θα έχεις τη δυνατότητα να έχεις εξατομικευμένη βοήθεια, επικοινωνώντας με τον εισηγητή του σεμιναρίου αλλά και με άλλους συμμετέχοντες εκφράζοντας τις σκέψεις σου μέσα από το forum του skillbox.
Θα μπορείς να ξαναδείς το σεμινάριο online όποτε θέλεις, έχοντας πρόσβαση σε όλο το υλικό για τα επόμενα 2 χρόνια, ενώ θα έχεις δωρεάν πρόσβαση σε τυχόν updates ή ενότητες που θα προστεθούν αφού το έχεις ολοκληρώσει.

Θεματολογία Σεμιναρίου

1. Εισαγωγή στο Ηλεκτρονικό Εμπόριο
2. Ενέργειες πριν την υλοποίηση
3. Ενέργειες κατά την υλοποίηση
4. DIgital Sales - Πως θα πετύχω Πωλήσεις
5. Digital Marketing - Πως θα δημιουργήσω επισκέψεις
6. Ενέργειες κατά την λειτουργία
7. Αποτελεσματικό Client Service
8. Tips & Tricks

Πληροφορίες συμμετοχής

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Για πληροφορίες σχετικά με το σεμινάριο και τη διαδικασία εγγραφής, πατήστε παρακάτω για να μεταφερθείτε στη σελίδα του διοργανωτή
Σελίδα Διοργανωτή