Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο εξ αποστάσεως

BLOGGING

Διοργανωτής Σεμιναρίου E-Learning:
IST College ΚΔΒΜ2
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Πωλήσεις & Marketing

Εισηγητής

Ο Ιωάννης Δρίβας είναι Ερευνητής Υποψήφιος Διδάκτορας στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, στο Τμήμα Αρχειονομίας, Βιβλιοθηκονομίας & Συστημάτων Πληροφόρησης. Βασικός ερευνητικός προσανατολισμός του εισηγητή είναι η σύσταση ψηφιακών στρατηγικών μεθόδων προώθησης των προϊόντων και των υπηρεσιών διαθέτουν οι οργανισμοί και οι επιχειρήσεις στηριζόμενες σε υπολογιστικά πληροφοριακά συστήματα. Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών (M.Phil) στην Επιστήμη των Συστημάτων Πληροφόρησης από το Τμήμα Computer Science & Information Technology του Linnaeus University, της Σουηδίας. Η παρούσα ερευνητική και ακαδημαϊκή του δραστηριότητα σχετίζεται με τον κλάδο του Web Mining & Analytics καθώς και την Προγνωστική Μοντελοποίηση, απότοκο της οποίας είναι η δημοσίευση αρκετών μελετών σε επιστημονικά περιοδικά και συνέδρια.

Σε ποιους απευθύνεται

To σεμινάριο απευθύνεται σε Digital Marketers που στοχεύουν στην δημιουργία συνεκτικών στρατηγικών προσέλευσης κοινού στις ιστοσελίδες που διαθέτουν με σκοπό την συνεχή αύξηση τόσο των επισκέψεων όσο και του χρόνου παραμονής τους σε αυτές. Παράλληλα, απευθύνεται σε στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών, αρμόδια για την δόμηση ή την βελτίωση της Digital Marketing στρατηγικής που εφαρμόζουν προς το κοινό που απευθύνονται.

Σκοπός

Σκοπός του σεμιναρίου είναι να εκπαιδεύσει τους συμμετέχοντες στην στρατηγική διαχείριση και αξιοποίηση των Ιστολογίων (Blogs) των επιχειρήσεων - οργανισμών τους. Βέλτιστη αξιοποίηση των Blogs, επιφέρει μεγαλύτερη επισκεψιμότητα στις ιστοσελίδες των επιχειρήσεων - οργανισμών, αύξηση της αναγνωρισιμότητας τους, αλλά και περισσότερες πιθανότητες για την αγορά των προϊόντων ή των υπηρεσιών που προσφέρουν προς το κοινό που απευθύνονται.

Περιγραφή σεμιναρίου

 Συνοπτικό πρόγραμμα

  •  Γιατί Χρειαζόμαστε ένα Blog;
  •  Θεμελιακές Αρχές Στρατηγικής Blogging
  •  Βέλτιστες Τεχνολογίες Σύστασης και Διαχείρισης του Blog μας
  •  Search Engine Optimisation, Εύρος Ορατότητας Ιστοσελίδων και η συμβολή του Blog
  •  Δημιουργία Blog και Τεχνικά Ζητήματα
  •  Δόμηση Αποδοτικών Κειμένων και Προσέλκυση Διαδικτυακών Χρηστών
  •  Αξιολόγηση Blog μέσω των Web Analytics και επαναπροσδιορισμός περιεχομένου.

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.