Βρείτε Σεμινάρια
x

Σεμινάριο εξ αποστάσεως

Η Χρήση του Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού στις Πωλήσεις για αύξηση Πωλήσεων και ικανοποίηση πελατών

Διοργανωτής Σεμιναρίου E-Learning:
Synergy Solution m.v.p. A.E
Εξ Αποστάσεως
E-Learning
12/8/2024
Εξ Αποστάσεως
E-Learning
9/9/2024
Εξ Αποστάσεως
E-Learning
14/10/2024

Περιγραφή σεμιναρίου

Η χρήση των τεχνικών του Νευρογλωσσικού Προγραμματισμούς (NLP) στις πωλήσεις, ενισχύει τον βαθμό της ικανοποίησης των πελατών και βοηθάει ώστε να αυξήσετε τις πωλήσεις. Αυτή η προσέγγιση σας δίνει τη ικανότητα να ταιριάξετε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας με τις συγκεκριμένες ανάγκες των πελατών σας, δημιουργεί την ασφάλεια στον πελάτη ότι γνωρίζετε και πραγματικά ενδιαφέρεστε για τις ανάγκες του.

Με αυτόν τον τρόπο θα έχετε τοποθετήσει τον εαυτό σας διαφορετικά στο μυαλό του πελάτη σας. Δεν είστε πλέον απλώς άλλος ένας «αντιπρόσωπος» ή ακόμα και ένας πωλητής. Στο μυαλό τους γίνεστε ένας πολύτιμος σύμβουλος, κάποιον τον οποίο μπορούν να εμπιστευτούν για να καλύψουν τις ανάγκες τους. Οι Πελάτες σέβονται τους Πωλητές που τους σέβονται.

Οι έμπειροι πωλητές γνωρίζουν, ότι είναι σχεδόν απίθανο οι πελάτες να αγοράσουν απο κάποιον τον οποίο δεν συμπαθούν. Μερικοί Άνθρωποι «πουλάνε» τον εαυτό τους πιο αποτελεσματικά απο τους άλλους. Είναι σαν να γνωρίζουν από την φύση τους πως να επηρεάζουν και να πείθουν. Όσο και να θέλουν να το πιστεύουν αυτό, ότι δηλαδή αυτή η ικανότητα είναι μέρος των προσωπικών χαρισμάτων τους, στην πραγματικότητα είναι αποτέλεσμα ενός συνόλου δεξιοτήτων και τεχνικών και θα παρουσιατούν στο παρόν σεμινάριο.

Περιεχόμενα Σεμιναρίου

  • Τι είναι ο Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός
  • Ο Ρόλος του Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού στις Πωλήσεις
  • Πως λειτουργεί ο Νευρογλωσσικός Ποργραμματισμός
  • Καθορισμός στόχων και Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός
  • Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός και Πελάτες
  • Προετοιμασία και Πώληση
  • Δημιουργία μακροχρόνιων σχέσεων με του Πελάτες
  • Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός και μνήμη
  • Διαχείριση και επίλυση προβλημάτων με την χρήση του Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού
  • Πωλήσεις και Ψυχολογία

Πληροφορίες συμμετοχής

Τρόπος Διεξαγωγής:
Μετά την εγγραφή και την ολοκλήρωση αγοράς του σεμιναρίου, ο εκπαιδευόμενος μπαίνει στο προφίλ που έχει δημιουργήσει στην πλατφόρμα και κατεβάζει την εκπαιδευτική ύλη του σεμιναρίου στον υπολογιστή του ή το tablet.

Το σεμινάριο χωρίζεται σε δυο μέρη όπου στο τέλος κάθε μέρους δίνονται ερωτήσεις-ασκήσεις προς τον εκπαιδευόμενο που σκοπό έχουν όχι την βαθμολόγηση ή εξέταση, αλλά στο να συμβάλουν στην περαιτέρω κατανόηση του θέματος, να προβληματίσουν, να ενισχύσουν την εκπαίδευση, για να γίνει πιο ενεργή και αποτελεσματική η συμμετοχή του στο πρόγραμμα.

Οι ερωτήσεις πρέπει να συμπληρωθούν από τον συμμετέχοντα και να αποσταλούν με e-mail στα στοιχεία του εισηγητή που αναγράφονται στην εκπαιδευτική ύλη.

Παρέχεται η δυνατότητα τηλεφωνικής επικοινωνίας με τον εισηγητή σε συγκεκριμένη ώρα και ημέρα, καθώς και επικοινωνία με e-mail οποιαδήποτε στιγμή, για απορίες, παρατηρήσεις, ερωτήσεις και επιπλέον διευκρινίσεις.

Δεν υπάρχει χρονικός περιορισμός ,είναι στην διακριτική ευχέρεια και διευκόλυνση του εκπαιδευόμενου πότε θα ολοκληρώσει το σεμινάριο. Η ολοκλήρωση και αποστολή της Βεβαίωσης Παρακολούθησης γίνεται μετά την αποστολή των απαντήσεων από τον εκπαιδευόμενο στον εισηγητή.

Το σεμινάριο αντιστοιχεί σε 6 ώρες δια ζώσης εκπαίδευσης.
Με το πέρας του σεμιναρίου δίνεται βεβαίωση παρακολούθησης.

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.