Βρείτε Σεμινάρια
x

Σεμινάριο εξ αποστάσεως

ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ (Δ1)

Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Λογιστικά & Φοροτεχνικά

Περιγραφή σεμιναρίου

ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ & ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΜΕΛΕΤΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΡΟΗΣ ΕΛΕΓΧΟΥ

Η σύγχρονη Ελεγκτική είναι μια επιστήμη η οποία εξελίσσεται συνεχώς μέσα από την μεθοδική έρευνα και την βελτίωση των σύγχρονων εργαλείων συμβάλλοντας καθοριστικά στην υγιή διαμόρφωση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος.
Αποτελεί έναν από τους πλέον σημαντικούς παράγοντες για την εξακρίβωση και την επαλήθευση της αξιοπιστίας των λογιστικών πληροφοριών, οι οποίες θα χρησιμοποιηθούν είτε από την δημόσια διοίκηση για την επιβολή φόρων, είτε από τον επιχειρηματικό κόσμο για την εξαγορά ή συμμετοχή τους σε εταιρικά σχήματα.

ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ
- Αντικείμενο του ελέγχου, Υποκείμενο του ελέγχου, Ελεγκτικές διαδικασίες
- Προσόντα, Καθήκοντα, Υποχρεώσεις και Ευθύνη του Ελεγκτή
- Ελεγκτική Εργασία
- Τεχνικές και εργαλεία ελέγχου –Μοντέλα προληπτικής ανάλυσης & αξιολόγησης κινδύνου
- Σχεδιασμός και μεθοδολογία ελέγχου – Στάδια ελέγχου
- Πρακτική εφαρμογή ελέγχου
- Διάγραμμα Ροής ελέγχου
- Αποδεικτικά Στοιχεία και Φύλλα εργασίας
- Εσωτερικός Έλεγχος
- Αξιολόγηση και Αποτελεσματικότητα του Εσωτερικού ελέγχου
- Τεκμήρια Ελέγχου
- Εκθέσεις ελέγχου
- Προγράμματα εσωτερικού ελέγχου

Οι συμμετέχοντες κατά την διάρκεια του σεμιναρίου, θα συμμετέχουν επί συγκεκριμένων πρακτικών – πραγματικών θεμάτων του σεμιναρίου (case study), επίσης θα τους ανατίθενται από τους εισηγητές μελέτες περιπτώσεων για καλύτερη αφομοίωση των ενοτήτων του προγράμματος.

Πληροφορίες συμμετοχής

Τρόπος παρακολούθησης
Mέσω Βιντεοσκοπημένης λήψης σε ποιότητα High Definition, η οποία περιλαμβάνει το εκπαιδευτικό σεμινάριο όπως βιντεοσκοπήθηκε κατά τη διενέργεια του προγράμματος, τις διαφάνειες και λοιπές σημειώσεις που προβλήθηκαν κατά τη διάρκειά του καθώς και το έντυπο υλικό που διανεμήθηκε στους διά ζώσης συμμετέχοντες. Πρόκειται για καινοτόμο τρόπο μελέτης -απόκτησης γνώσης όπου με την καθοδήγηση εισηγητών ο εκπαιδευόμενος ακολουθεί συγκεκριμένα εκπαιδευτικά μονοπάτια (learning paths) προκειμένου να καλύψει την προβλεπόμενη ύλη.
Ο εκπαιδευόμενος μελετά μόνος του το ψηφιακό ή έντυπο εκπαιδευτικό υλικό 24 ώρες το εικοσιτετράωρο 7 ημέρες την εβδομάδα με το δικό του ρυθμό.

Επιπλέον έχει τη δυνατότητα σε προκαθορισμένες ημέρες και ώρες να λάβει εκπαιδευτική στήριξη από τον εισηγητή του με τρεις τρόπους (εξαρτάται από το εκάστοτε εκπαιδευτικό αντικείμενο):
1.) Mε συναντήσεις - εκπαιδευτικές συνεδρίες στους χώρους μας
2.) Mε ζωντανές συνεδρίες τηλεκπαίδευσης από το χώρο σας (μέσα από την πλατφόρμα e-learning Power Tax Training)
3.) Μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας ή/και τηλεφώνου
Απευθύνεται σε υποψηφίους σπουδαστές που λόγω πίεσης χρόνου δεν μπορούν να παρακολουθήσουν μαθήματα με εισηγητές (σε αίθουσες ή εξ' αποστάσεως).

Το Power-Tax-Training είναι πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 1 από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΕΟΠΠΕΠ) του Υπουργείου Παιδείας.

• Πλήρως επικαιροποιημένο με όλες τις αλλαγές που έχουν επέλθει έως και το νόμο 4172/2013 και θα συμπεριλάβει στην ύλη του και όλους τους λογιστικούς ή φορολογικούς νόμους που θα ψηφιστούν έως και τον Ιούνιο του 2017.
• Δικαίωμα παρακολούθησης του συγκεκριμένου σεμιναρίου εφ’ όρου καριέρας. Σε όλους τους σπουδαστές μας που έχουν παρακολουθήσει το συγκεκριμένο σεμινάριο δίνεται η δυνατότητα να το παρακολουθήσουν για μια φορά ακόμα ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ.
• Kαθηγητές με πολυετή εμπειρία.
• Πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό: 5 φυλλάδια, περίπου 250 σελίδων, πλήρως ενημερωμένο με όλες τις τελευταίες αλλαγές.
• Τμήματα ολιγομελή με προσωπικόυπολογιστή για τον κάθε σπουδαστή.
• Βεβαίωση σπουδών σύμφωνα με την άδεια λειτουργίας μας από τον ΕΟΠΠΕΠ - Υπουργείο Παιδείας (Α/21666-ΦΕΚ.3145/27.11.2012).
• Τα σεμινάρια είναι επιδοτούμενα 100%. ΛΑΕΚ 0,24% του ΟΑΕΔ.

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.