Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο εξ αποστάσεως

Τούρκικη Γλώσσα

Διοργανωτής Σεμιναρίου E-Learning:
StartLearn
Εξ Αποστάσεως
E-Learning
καθημερινές ενάρξεις

Σε ποιους απευθύνεται

Απευθύνεται σε Εργαζόμενους, Μαθητές, Φοιτητές, Ελεύθερους Επαγγελματίες, Αυτοαπασχολούμενους, Ανέργους, άτομα από όλους τους τομείς, επαγγέλματα και ειδικότητες που ενδιαφέρονται να επεκτείνουν τη γνώση τους πέραν των τετριμμένων γλωσσών, να δραστηριοποιηθούν στον τουριστικό και εμπορικό τομέα ή να εξασφαλίσουν με την απόκτηση του διπλώματος Yüksek Seviye (ανώτερο επίπεδο) την είσοδό τους σε τουρκικά πανεπιστήμια, καθώς επίσης και στα πανεπιστήμια Αθηνών και Θεσσαλονίκης στα αντίστοιχα τμήματα (Τουρκικών και Σύγχρονων Ασιατικών Σπουδών και Τουρκικής Γλώσσας και Φιλολογίας).

Σκοπός

• Να αποκτήσουν μετά την ολοκλήρωση τριών κύκλων σπουδών τη μοναδική αναγνωρισμένη πιστοποίηση από τον ΑΣΕΠ, το Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας (ΚΠΓ επίπεδο Β).
• Να κατέχουν ένα ισχυρό εφόδιο, αφού εν όψει της προοπτικής ένταξης της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση προκύπτουν πολλές ευκαιρίες για συνεργασία των δύο χωρών σε επίπεδα όπως στο εμπόριο και στον τουρισμό.
• Να εμπλουτίσουν το βιογραφικό τους.

Περιγραφή σεμιναρίου

Η Τουρκική γλώσσα ανήκει στην τουρκική ομάδα των Αλταϊκών γλωσσών και έχει ομιλητές στην Τουρκία, την Κύπρο, τη Βουλγαρία, την Ελλάδα, την ΠΓΔΜ και σε άλλες χώρες της πρώην Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, καθώς και σε αρκετές χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης όπου ζουν αρκετά εκατομμύρια μετανάστες τουρκικής καταγωγής. Ο αριθμός των φυσικών ομιλητών της είναι αβέβαιος κυρίως λόγω της έλλειψης επαρκών δεδομένων για τις μειονοτικές γλώσσες στην Τουρκία. Η Τουρκική γλώσσα είναι η επίσημη γλώσσα της Τουρκίας. Η Τουρκική γλώσσα είναι, επίσης, μαζί με την Ελληνική, επίσημη γλώσσα της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Πληροφορίες συμμετοχής

Διάρκεια και Εκπαιδευτικές υπηρεσίες του σεμιναρίου Τούρκικη γλώσσα:
• Διάρκεια: 3 έτη (τα έτη είναι ακαδημαϊκά, δηλαδή με 9μηνη παρακολούθηση).
• Τα τμήματα είναι ολιγομελή και ευέλικτα ώστε να προσαρμόζονται στον ελεύθερο χρόνο του κάθε σπουδαστή. Υπάρχει η δυνατότητα αναπλήρωσης των μαθημάτων ή εναλλάξ παρακολούθησης σε παράλληλα τμήματα, ενώ αν η καθημερινότητα του σπουδαστή είναι γεμάτη υποχρεώσεις, υπάρχει η δυνατότητα συγκρότησης τμήματος και τα Σάββατα.
• Τα μαθήματα θα γίνονται μόνο μία φορά την εβδομάδα και θα είναι διάρκειας 3 ωρών.
• Το σεμινάριο δύναται να πραγματοποιηθεί και ενδοεπιχειρησιακά.
• Το Σεμινάριο μπορεί να επιδοτηθεί μέχρι και 100% από το Πρόγραμμα ΛΑΕΚ-ΟΑΕΔ.
• Στην προσπάθεια για ευέλικτη διδασκαλία υπάρχει η δυνατότητα εκπαίδευσης από απόσταση (e- learning).

Πιστοποίηση
"Βεβαίωση Κατάρτισης Σπουδών πιστοποιημένη από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων με Αρ. Αδείας: 2100634 – Κε.Δι.Βι.Μ. και αναγνωρισμένη για την αγορά εργασίας. (Η βεβαίωση σπουδών εκδίδεται στα Ελληνικά και στα Αγγλικά διότι έχει εγκριθεί και πιστοποιηθεί από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων)".

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.