Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο εξ αποστάσεως

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ IPMA ΕΠΙΠΕΔΟ Δ: Πιστοποιημένο Στέλεχος Διαχείρισης Έργων (IPMA Certified Project Management Associate), 24 ωρών

Διοργανωτής Σεμιναρίου E-Learning:
TUV HELLAS
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Οργάνωση & Διοίκηση

Εισηγητής

Τριαντάφυλλος Κατσαρέλης

Σε ποιους απευθύνεται

- Φοιτητές ή πρόσφατους αποφοίτους τριτοβάθμιας εκπαίδευσης ή σε επαγγελματίες αποφοίτους ΑΕΙ/ ΤΕΙ στα πρώτα βήματα της καριέρας τους.
- Σε ανθρώπους που έχουν σημαντική εμπειρία & γνώσεις σε κάποια θέματα και οι οποίοι συμμετέχουν σε ομάδες υλοποίησης έργων.

Σκοπός

Το παρόν σεμινάριο έχει στόχο την προετοιμασία του συμμετέχοντος για τη διεθνή Πιστοποίηση IPMA στο επίπεδο Δ.

Περιγραφή σεμιναρίου

Το IPMA (International Project Management Association) είναι ένας μη-κερδοσκοπικός οργανισμός που ιδρύθηκε το 1965, με στόχο την ανάπτυξη του κλάδου της Διοίκησης-Διαχείρισης Έργων & αποτελεί τον αρχαιότερο συλλογικό φορέα στην περιοχή της Διοίκησης- Διαχείρισης Έργων (project management) σε παγκόσμιο επίπεδο. Η πιστοποίηση IPMA, είναι η περισσότερο δημοφιλής πιστοποίηση στην Ευρώπη.
Το παρόν σεμινάριο έχει στόχο την προετοιμασία του συμμετέχοντος για τη διεθνή Πιστοποίηση IPMA στο επίπεδο Δ. Το επίπεδο Δ είναι το βασικό επίπεδο πιστοποίησης που, όπως, όλες οι πιστοποιήσεις IPMA αναγνωρίζεται σε περίπου 60 χώρες σε 6 ηπείρους, συμπεριλαμβανομένων των περισσότερων Ευρωπαϊκών Κρατών (π.χ. είναι αντίστοιχη και αμοιβαία αναγνωρίσιμη εκείνης που δίνεται στην Αγγλία από το A.P.M. ή στη Γερμανία από το G.P.M.)
Με την πιστοποίηση στο επίπεδο Δ βεβαιώνεται η βασική επάρκεια των υποψηφίων σε επίπεδο γνώσεων στα θέματα διοίκησης- διαχείρισης έργων αλλά και η ικανότητά τους για εφαρμογή αυτών στην πράξη. Η πιστοποίηση δίνει τη δυνατότητα στον κάτοχο του πιστοποιητικού να εργάζεται ως μέλος ομάδας έργου, αλλά και στη συνέχεια να αναλαμβάνει υπεύθυνους ρόλους στην ομάδα έργου.

Περιεχόμενα:

  • Διαχείριση Έργων και Προγραμμάτων
  • Μέθοδοι για τη Διαχείριση Έργων και προγραμμάτων
  • Διακριτές γνώσεις διοίκησης- Διαχείριση Έργων
  • Στοιχεία Χρονικών Προγραμματισμών
  • Εγχειρίδιο Έργου
  • Πληροφοριακά Συστήματα Έργου

Δίδεται Εγχειρίδιo

Πληροφορίες συμμετοχής

Εξετάσεις: Θα οριστούν κατόπιν συνεννόησης με τον Εισηγητή

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.