6/9/2018

Νέα σεμινάρια επιμόρφωσης κοινωνικών λειτουργών, προστασίας παιδιών με αναπηρία και Art Therapy

Σεμινάρια

Τρία νέα σεμινάρια ψυχολογίας προτείνει το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης «ΕΔΡΑ» στην Αθήνα.

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης «ΕΔΡΑ» αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα του φορέα Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. ''ΕΔΡΑ''.
Ο φορέας Κοινωνικές Συνεταιριστικές Δραστηριότητες Ευπαθών Ομάδων - Κ.Σ.Δ.Ε.Ο.''ΕΔΡΑ'' είναι ένας Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός, δραστηριοποιούμενος στο χώρο της Ψυχικής Υγείας και Νοητικής Υστέρησης από το 2001 με στόχο την προαγωγή της ψυχικής υγείας, την προάσπιση των δικαιωμάτων των ευπαθών ομάδων και την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του ευρύτερου κοινού σε θέματα ψυχικής υγείας.

Συγκεκριμένα, τα τρία νέα σεμινάρια που θα βρείτε στο Semifind.gr είναι τα εξής:

Επιμόρφωση και εποπτεία κοινωνικών λειτουργών
ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ
σε νέους επαγγελματίες Κοινωνικούς Λειτουργούς καθώς και σε φοιτητές Κοινωνικής Εργασίας που πραγματοποιούν την εργαστηριακή ή την πρακτική άσκηση στο επάγγελμα οι οποίοι επιθυμούν να διευρύνουν τις γνώσεις τους στο πεδίο ή επιθυμούν υποστηρικτική εποπτεία ως αποτέλεσμα της δυναμικής της Ομάδας. 

Προστασία των Παιδιών με Αναπηρία «Ευαισθητοποίηση και Κατάρτιση»
ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ
σε ειδικούς παιδαγωγούς, ψυχολόγους, λογοθεραπευτές, κοινωνικούς λειτουργούς, εκπαιδευτικούς και όλους τους ειδικούς που εμπλέκονται στην υποστήριξη παιδιών με αναπηρία.

Art As Therapy
ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ σε ειδικούς της Ψυχικής Υγείας, των Κοινωνικών και Παιδαγωγικών Επιστημών (Ψυχολόγοι - Ψυχίατροι - Εργοθεραπευτές, Λογοθεραπευτές, Νηπιαγωγοί, Κοινωνικοί Λειτουργοί - Ειδικοί Παιδαγωγοί), όσο και καλλιτέχνες διαφόρων ειδικοτήτων (Εικαστικοί Καλλιτέχνες - Μουσικοί - Ηθοποιοί - Θεατρολόγοι). Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να είναι είτε απόφοιτοι τριτοβάθμιας εκπαίδευσης σε κάποιο από τα παραπάνω ή σε συναφές με αυτά πεδίο ή τουλάχιστον απόφοιτοι της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης οι οποίοι έχουν αποδεδειγμένη επαγγελματική εμπειρία σε κάποιο συναφή τομέα ο οποίος δεν απαιτεί πτυχίο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (πχ Ηθοποιοί). Επίσης, μπορούν να συμμετέχουν φοιτητές από τα παραπάνω πεδία οι οποίοι βρίσκονται σε προχωρημένο εξάμηνο σπουδών.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές: Κέντρο Δια Βίου Μάθησης «ΕΔΡΑ»

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας