25/04/2024

Νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα από το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών στη γευσιγνωσία ελιάς

E-Learning

Το Κέντρο Επιμόρφωσης και Διά Βίου Μάθησης (ΚΕΔΙΒΙΜ) του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΓΠΑ) ανακοίνωσε το νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο «Εισαγωγή στη γευσιγνωσία επιτραπέζιας ελιάς και ελαιόλαδου – Β’ Κύκλος».
 
Υποβολή αιτήσεων έως 14/05/2024
 
Το σεμινάριο διεξάγεται εξ αποστάσεως και απευθύνεται σε όλους όσους θέλουν να ενισχύσουν τις γνώσεις τους γύρω από τη γευσιγνωσία ελιάς και ελαιόλαδου. Στο πρόγραμμα μπορούν να συμμετέχουν επαγγελματίες του αγροτουριστικού τομέα, άνεργοι που ενδιαφέρονται για την παραγωγή και μεταποίηση της επιτραπέζιας ελιάς και του ελαιόλαδου καθώς και φοιτητές και απόφοιτοι ειδικοτήτων όπως γεωπονία, επιστήμη τροφίμων, διατροφή, μαγειρική κ.ά.
 
Με την ολοκλήρωση του προγράμματος, οι επιμορφούμενοι θα είναι σε θέση να κατανοήσουν τις βασικές τεχνολογικές αρχές παραγωγής και μεταποίησης της επιτραπέζιας ελιάς και του ελαιόλαδου, να αναγνωρίζουν τα κριτήρια ποιότητας τους, να αξιοποιούν τους ισχυρισμούς υγείας και διατροφής για την προώθηση της κατανάλωσης των προϊόντων αυτών σύμφωνα με την μεσογειακή διατροφή κ.ά.
 
Με την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος οι συμμετέχοντες θα λάβουν Πιστοποιητικό Επιμόρφωσης από το ΚΕΔΙΒΙΜ του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Όσοι συμμετέχοντες δεν ολοκληρώσουν επιτυχώς (π.χ. λόγω μη συμμετοχής στην τελική εξέταση) θα λάβουν Βεβαίωση Παρακολούθησης.
 
Για περισσότερες πληροφορίες: ΚΕΔΙΒΙΜ Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας