11/04/2024

Το Semifind καλωσορίζει την εταιρεία LifeSkills.gr και τα επιμορφωτικά σεμινάρια ψυχικής υγείας

Σεμινάρια

Το Semifind καλωσορίζει την εταιρεία LifeSkills.gr, η οποία παρέχει ψυχολογικές υπηρεσίες σε ενήλικες και επιμορφωτικά σεμινάρια ψυχικής υγείας.

Η κα. Μαρία Σώρου, η οποία είναι Ψυχολόγος, Ψυχοθεραπεύτρια, Σύμβουλος Επιχειρήσεων και Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων, είναι η υπεύθυνη του φορέα και έχει εργαστεί πολλά χρόνια σε ιδιωτικές επιχειρήσεις αλλά και ως ελεύθερος επαγγελματίας στην συμβουλευτική επιχειρήσεων κ.α. Ως εκπαιδεύτρια ενηλίκων παρέχει σεμινάρια για την διαχείριση άγχους, διαχείριση χρόνου, δεξιότητες επικοινωνίας και ικανοτήτων, ψυχικής ανθεκτικότητας και ποιότητας ζωής, επαγγελματικής και εργασιακής ψυχολογίας κ.α. Στόχος των εκπαιδεύσεων είναι οι συμμετέχοντες να μάθουν πως να αποφορτίζονται από περιττά συναισθήματα και καταστάσεις και να οδηγηθούν στην ενεργοποίηση του εσωτερικού δυναμικού και ικανοτήτων για μια καλύτερη, πληρέστερη και πιο ευχάριστη ποιότητα ζωής.

Στην Life Skills με απόλυτο σεβασμό στην δεοντολογία και την προσωπικότητα του κάθε ανθρώπου είναι διαθέσιμοι να ακούσουν τις ανάγκες και τα αιτήματα των ανθρώπων που χρειάζονται να αποφορτιστούν, να γνωρίσουν τον εαυτό τους καλύτερα, να αντιμετωπίσουν την καθημερινότητα και τις σχέσεις τους, να ανακαλύψουν ή να ξανά θυμηθούν ικανότητες, χαρίσματα και δεξιότητες ώστε να έχουν μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

Με σεβασμό στον άνθρωπο παρέχονται οι εξής υπηρεσίες:

  • Ατομικές συνεδρίες Ψυχοθεραπείας
  • Ατομικές συνεδρίες Συμβουλευτικής
  • Ατομικές συνεδρίες Coaching Psychology
  • Ατομικές συνεδρίες Επαγγελματικού Προσανατολισμού
  • Ατομικές συνεδρίες Σταδιοδρομίας Εργασίας
  • Διαδικτυακές ομάδες αυτογνωσίας

Στην LifeSkills θα βρείτε ψυχολόγο με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, με επιβεβαιωμένες σπουδές και με συνεργασίες με ψυχιάτρους (σε περίπτωση που χρειαστεί), Διατροφολόγους και άλλες συνεργασίες που μπορεί να φανούν χρήσιμες σε κάθε περίπτωση.

Τα online σεμινάρια που διοργανώνουν εστιάζουν σε ζητήματα που απασχολούν τις κοινωνικές σχέσεις:

Η ψυχοθεραπεία είναι μια ατομική υπόθεση και πολύ σημαντικό ρόλο στην σωστή διαδικασία παίζει το να υπάρχει αμοιβαία εμπιστοσύνη, κατανόηση, σεβασμός στον άνθρωπο. Το να απευθυνθεί κάποιος σε έναν ψυχολόγο δεν είναι αδυναμία, αντιθέτως είναι μια δυναμική κίνηση ότι αναγνωρίζει ότι θέλει να βελτιώσει την ζωή του.

Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές: LifeSkills.gr

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας