11/04/2024

Δια ζώσης επιμορφωτικά σεμινάρια από το Πάρκο Καινοτομίας JOIST

Σεμινάρια

Το JOIST αποτελεί το μοναδικό Πάρκο Καινοτομίας στην Ελλάδα και το μεγαλύτερο του είδους του στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Από το 2022, αναπτύσσει ένα phygital οικοσύστημα που προωθεί την καινοτομία και ενισχύει τη μεταφορά γνώσης, μέσω ενός ισχυρού δικτύου στην Ευρώπη.
 
Εντός των εγκαταστάσεων του που ξεπερνούν τα 1.800 τ.μ. στη Λάρισα, το Πάρκο Καινοτομίας JOIST προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών και χώρων για εκπαίδευση, δικτύωση, εργασία και συνεργασία, δημιουργία, εκδηλώσεις και ανάπτυξη, το οποίο βασίζεται στη χρήση νέων τεχνολογιών. Ενισχύει τη διανομή και τη διαχείριση της γνώσης, τονώνει το επιχειρηματικό πνεύμα, πολλαπλασιάζει τα αποτελέσματα και τον αντίκτυπο των επιχειρήσεων και δημιουργεί δίκτυα συνεργασίας.
 
Αποτελεί τον κατάλληλο προορισμό για ακαδημαϊκά ιδρύματα, μικρομεσαίες επιχειρήσεις, startups, ιδιώτες με επιχειρηματικό πνεύμα, επιστήμονες, λάτρεις της καινοτομίας και όλους όσους ενδιαφέρονται να αναπτύξουν νέες ιδέες, προϊόντα και υπηρεσίες.
 
Το JOIST διοργανώνει online και διά ζώσης επιμορφωτικά σεμινάρια, δημιουργικά και εκπαιδευτικά εργαστήρια για παιδιά και ενήλικες, συνέδρια, ημερίδες και ενδιαφέρουσες εκθέσεις. 
 
Ανάμεσα σε αυτά, διοργανώνει το σεμινάριο «Τεχνητή Νοημοσύνη σε Ιατρικά Δεδομένα & Εφαρμογές με Χρήση Python», ένα διήμερο workshop, ειδικά σχεδιασμένο για φοιτητές, εργαζόμενους στον τομέα της Πληροφορικής και ιατρούς που θέλουν να κατανοήσουν και να εφαρμόσουν την Τεχνητή Νοημοσύνη στα ιατρικά δεδομένα.
 
Σκοπός του σεμιναρίου είναι η εξοικείωση των συμμετεχόντων με τη γλώσσα προγραμματισμού Python και τις βασικές βιβλιοθήκες που χρησιμοποιούνται στην επεξεργασία και την ανάλυση δεδομένων και η κατανόηση των βασικών μεθόδων Data Science και Machine Learning που εφαρμόζονται σε ιατρικά δεδομένα.
 
Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές: Πάρκο Καινοτομίας JOIST
 

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας