25/4/2024

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το τριήμερο συνέδριο Devoxx Greece στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Εκπαιδευτικά Νέα

Με απόλυτη επιτυχία η διεξαγωγή του συνεδρίου Devoxx Greece! 
 
Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το τριήμερο συνέδριο Devoxx Greece το οποίο για ακόμη μία χρονιά πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, 18 με 20 Απριλίου 2024. To Devoxx Greece είναι το μεγαλύτερο συνέδριο για μηχανικούς λογισμικού και σκοπό έχει κάθε χρόνο να αποτελεί σημείο αναφοράς. Η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προσδοκία με αριθμό συμμετεχόντων πάνω από 1400 άτομα, από περισσότερες από 30  χώρες.
 
Οι δεκάδες προσκεκλημένοι ομιλητές από την Ελλάδα, Ευρώπη, Ασία και Αμερική μοιράστηκαν τις πολύτιμες γνώσεις και εμπειρίες τους με το κοινό, ενώ οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις σε δέκα διαφορετικές θεματικές ενότητες που πραγματεύονται όλες τις πτυχές της ανάπτυξης λογισμικού. 
 
Όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο διοργανωτής του Devoxx Greece  κ. Πάτροκλος Παπαπέτρου: “Το φετινό Devoxx Greece ήταν το πολυπληθέστερο από όλα και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος καθώς μπορούμε πλέον με βεβαιότητα να αναφέρουμε ότι είναι το μεγαλύτερο συνέδριο ανάπτυξης λογισμικού στη χώρα μας. Βασικός σκοπός μας είναι να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες μας κάθε χρόνο και να παρέχουμε στο κοινό που το παρακολουθεί ένα τριήμερο συνέδριο value for money. Η σωστή επιλογή ομιλητών και οι θεματικές ενότητες είναι οι βασικότεροι λόγοι για την επιτυχία του Devoxx Greece. Για το 2024 θα συνεχίσουμε τις διοργανώσεις μας και συγκεκριμένα θα ετοιμαστούμε για το συνέδριο Voxxed Days Thessaloniki το οποίο θα διεξαχθεί 18 με 19 Οκτωβρίου 2024, στο συνεδριακό κέντρο Ιωάννης Βελλίδης στο οποίο επίσης αναμένουμε τα αντίστοιχα αποτελέσματα”. 
 
Για περισσότερες πληροφορίες: Voxxed Days Thessaloniki

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας