17/10/2017

Παρακολουθήστε το πρόγραμμα Digital & Social Media Marketing στην προνομιακή τιμή που εξασφάλισε το Semifind.gr για 10 τυχερούς αναγνώστες

Σεμινάρια

Με αφορμή την παρουσίαση της νέας του ιστοσελίδας, το Semifind.gr εξασφάλισε για 10 αναγνώστες του σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, έκπτωση 350 ευρώ στο πρόγραμμα εξειδίκευσης, διάρκειας 100 ωρών, Digital & Social Media Marketing του ΑΚΤΟ.

Την έκπτωση για το πρόγραμμα θα λάβουν οι 10 πρώτοι που θα ολοκληρώσουν την εγγραφή τους σε αυτό.

Λίγα λόγια για το πρόγραμμα
Ο κόσμος του Ψηφιακού Marketing έχει δημιουργήσει νέους τομείς απασχόλησης, οι οποίοι απαιτούν εξειδικευμένες γνώσεις και δεξιότητες, που σχετίζονται άμεσα με την ψηφιακή τεχνολογία.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε στελέχη επικοινωνίας, marketing, δημοσίων σχέσεων, αλλά και σπουδαστές ή αποφοίτους σχολών σε αντίστοιχα αντικείμενα, επιχειρηματίες και ελεύθερους επαγγελματίες που θέλουν να προωθήσουν την εταιρεία τους, σε στελέχη επιχειρήσεων που επιδιώκουν να αυξήσουν την αποτελεσματικότητα τους, σε όσους επιθυμούν να αποκτήσουν digital skills, σε κάθε εργαζόμενο που στοχεύει στην επιμόρφωση ή σε νέα καριέρα στον τομέα του digital marketing και τέλος σε web designers και σε διαχειριστές ή ιδιοκτήτες ιστοσελίδων & e-shops.

Με την ολοκλήρωση του προγράμματος οι εκπαιδευόμενοι θα είναι σε θέση:
• Να σχεδιάζουν μια ολοκληρωμένη στρατηγική Digital Mkt, να ελέγχουν και να εφαρμόζουν τεχνικές SEO για να βελτιστοποιήσουν έναν ιστότοπο ή ένα e-shop με στόχο καλύτερη κατάταξη στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης Google, Yahoo και Bing.
• Να σχεδιάζουν ολοκληρωμένη στρατηγική Social Media Marketing.
• Nα δημιουργούν αποτελεσματικές διαφημιστικές καμπάνιες στο Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram, YouTube, Pinterest, να διαχειρίζονται το αντίστοιχο περιεχόμενο και να παρακολουθούν στατιστικά στοιχεία.
• Να δημιουργούν αποτελεσματικές διαφημίσεις κειμένου στο δίκτυο αναζήτησης (search ads) της Google.
• Να ολοκληρώνουν email campaigns και να δημιουργούν δίκτυο ψηφιακών πωλητών μέσω Affiliate Marketing.
• Nα σχεδιάζουν την στρατηγική online video marketing, να παρακολουθούν τα στατιστικά μιας ιστοσελίδας, να λαμβάνουν τις σωστές αποφάσεις για να δημιουργήσουν ένα ηλεκτρονικό κατάστημα (E-shop) και να εφαρμόζουν αποτελεσματικές τακτικές e-commerce για να αυξήσουν την κερδοφορία του.

Πώς θα διεκδικήσετε την έκπτωση
Αν θέλετε να είστε κι εσείς ένας/μία από τους 10 τυχερούς που θα παρακολουθήσουν το εξειδικευμένο αυτό πρόγραμμα,διάρκειας 100 ωρών, του ΑΚΤΟ με κόστος 750 από 1100 ευρώ χρειάζεται να:

1. Συμπληρώσετε τη Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος που θα βρείτε στη σελίδα του προγράμματος.

2. Ολοκληρώσετε την εγγραφή σας καταβάλλοντας 150 ευρώ, έως την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου, στον αριθμό λογαριασμού151/470284-09 | IBAN-GR 84 110 1510 0000 1514 7028409 [Εθνική Τράπεζα] με δικαιούχο τον ΑΚΤΟ Α.Ε. Τα δίδακτρα καταβάλλονται σύμφωνα με τον παρακάτω διακανονισμό:
Οκτώβριος 2017: 150 ευρώ
Νοέμβριος 2017: 200 ευρώ
Δεκέμβριος 2017: 200 ευρώ
Ιανουάριος 2018: 200 ευρώ

Έναρξη: Το πρόγραμμα ξεκινά στις 30 Οκτωβρίου 2017. (*Με την επιφύλαξη συμπλήρωσης τμήματος.)

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα, μπορείτε να καλέσετε:
Αθήνα | 210 52 30 130 (κ. Πέτρος Πατσούρας), Θεσσαλονίκη | 2310 221 231 (κ. Μαρία Καπνά)  

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας