Εισηγητής
Εκπαιδεύτρια: Ειρήνη Ζαφειροπούλου
Σε ποιους απευθύνεται
Σκοπός
Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες/ουσες θα είναι σε θέση να:
Περιγραφή σεμιναρίου
Το «Food Coaching: Ασφάλεια & Έξυπνες Πρακτικές στην Κουζίνα» είναι ένα εντατικό μικρο-σεμινάριο δύο συναντήσεων που συνδυάζει επιστημονική γνώση με άμεσα εφαρμόσιμες πρακτικές για την καθημερινή κουζίνα.
Στόχος του είναι να βοηθήσει κάθε φροντιστή νοικοκυριού να μαγειρεύει, να αποθηκεύει και να οργανώνει το φαγητό με μεγαλύτερη ασφάλεια, λιγότερο χρόνο, μειωμένο άγχος και αυξημένη αυτοπεποίθηση. Με απλή γλώσσα και πραγματικά παραδείγματα, το σεμινάριο αποδομεί τους πιο συχνούς μύθους, εξηγεί ξεκάθαρα τι ισχύει επιστημονικά και προσφέρει εργαλεία που μπορούν να εφαρμοστούν άμεσα στο σπίτι.
Πληροφορίες συμμετοχής
Το κόστος περιλαμβάνει πιστοποιητικό παρακολούθησης, καθώς και πρόσβαση στις ηλεκτρονικές πηγές (στα αγγλικά) της βιβλιοθήκης “Δημήτρης & Αλίκη Περρωτή” καθ’ όλη τη διάρκεια παρακολούθησης του σεμιναρίου.
Ημέρες / Ώρες: Τετάρτη (11 & 18/3), 18:00-20:00 Διάρκεια: 4 ώρες, 2 συναντήσεις
Επιπρόσθετες παροχές:
Κόστος Συμμετοχής
40€
Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος