Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο εξ αποστάσεως

Social Media-Content Creator

Διοργανωτής Σεμιναρίου E-Learning:
Greek Gaming Academy
Εξ Αποστάσεως
E-Learning
8/5/2024
19:30 - 21:30

Εισηγητής

Εισηγήτρια είναι η Βιβή Μαρκάτου (B.A Theatrical Studies, Graphic Artist, M.Sc Computer Animation). Παιδική εικονογράφος με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο, είναι βραβευμένη σχεδιάστρια κινουμένων σχεδίων και μέλος του μη κερδοσκοπικού οργανισμού ΙΒΒΥ (International Board on Books for Young People).

Έχει εικονογραφήσει πλέον των 50 τίτλων παιδικών βιβλίων συμμετέχοντας ως εισηγήτρια σε πολλά σεμινάρια αυτοέκδοσης, εικονογράφησης και concept art, ενώ έχει σκηνοθετήσει 2 ταινίες κινουμένων σχεδίων με υποψηφιότητες στο World Film Festival των Καννών και την Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου.

Δραστηριοποιείται στο χώρο των Social Media και έχει εργαστεί στο χώρο της ραδιοφωνίας. Έχει τιμηθεί υπό την αιγίδα της ΟΥΝΕΣΚΟ για ένα πολιτιστικό της αφιέρωμα και παράλληλα έχει τιμηθεί για την προσφορά της σε Δήμους και Βιβλιοθήκες κατέχοντας πολλά βραβεία γύρω από τον χώρο του σχεδίου και της ζωγραφικής.

Σε ποιους απευθύνεται

Το σεμινάριο απευθύνεται σε κάθε ενδιαφερόμενο που επιθυμεί να δραστηριοποιηθεί στο χώρο του Μάρκετινγκ και των Social Media, τόσο στη βιομηχανία των Esports όσο γενικότερα στην αγορά.

Περιγραφή σεμιναρίου

Εισαγωγή στο ψηφιακό μάρκετινγκ για αρχάριους.

Ο Content Creator είναι ο δημιουργός ψυχαγωγικού και εκπαιδευτικού υλικού το οποίο μπορεί να εκφραστεί και παρουσιαστεί μέσω οποιουδήποτε καναλιού. Είναι μία από τις μεγαλύτερες ευκαιρίες επαγγελματικής καριέρας και εισοδήματος και σχετίζεται με το ψηφιακό υλικό. Αυτό το υλικό μπορεί να είναι livestreams, blogs, φωτογραφίες, μπροσούρες, άρθρα… οτιδήποτε μπορεί να δημιουργηθεί και να διατεθεί στο κοινό. Ο Content Creator είναι ένα επάγγελμα με τεράστια ζήτηση, από αυτόν που θέλει να τρέξει τη δική του επιχείρηση και να την κοινοποιήσει στο διαδίκτυο, έως τον influencer.

Μπορεί να λειτουργήσει σαν πλήρης ή μερική απασχόληση για όποιον επιθυμεί να εργάζεται remotely από τον χώρο επιλογής του. Η βιομηχανία βιντεοπαιχνιδιών ως ένας από τους σημαντικότερους τομείς ψυχαγωγίας, περιλαμβάνει δεκάδες κλάδους και χιλιάδες θέσεις εργασίας παγκοσμίως, με το μάρκετινγκ να έχει καθοριστικό ρόλο στη δημιουργία εσόδων. Ο Social Media-Content Creator στη Video Game Industry, είναι αυτός που με το κατάλληλο περιεχόμενο μπορεί να εξασφαλίσει τόσο την ανατροφοδότηση των καταναλωτών όσο την εισροή νέου πελατολογίου.

Ύλη σεμιναρίου

  • Αρχές και βάσεις του ψηφιακού Μάρκετινγκ
  • Πως να διαχειριζόμαστε πλατφόρμες ψηφιακού υλικού (Canva και άλλα online sources ασφαλής εμπορικής χρήσης)
  • Δημιουργία μιας ενιαίας ταυτότητας και ανατροφοδότησής της
  • Παρουσίαση εργασιών στο τμήμα και άμεση αξιολόγηση από την εισηγήτρια

Πληροφορίες συμμετοχής

Διάρκεια: 5 ώρες / μία φορά την εβδομάδα

Ώρες εκπαίδευσης: 19:30 – 21:30

Διεξάγεται διαδικτυακά με τη μέθοδο σύγχρονης εκπαίδευσης και στη ροή του βιντεοσκοπείται παρέχοντας στους εκπαιδευόμενους τη δυνατότητα παρακολούθησης σε χρόνο που τους εξυπηρετεί, σε περίπτωση απουσίας τους σε κάποιο από τα μαθήματα.

Απαραίτητος εξοπλισμός για τη συμμετοχή είναι desktop ή Laptop, κάμερα και μικρόφωνο.

Η ύλη καθ΄ όλη τη διάρκεια της εκπαίδευσης θα βρίσκεται σε ιδιωτική ομάδα την οποία δημιουργεί η εισηγήτρια και θα είναι διαθέσιμη από την έναρξη έως και ένα μήνα μετά τη λήξη του προγράμματος, αυστηρά και μόνο για τους συμμετέχοντες του εκάστοτε τμήματος.

Οι τέσσερις ώρες είναι προγραμματισμένες, από δύο ώρες μία φορά την εβδομάδα, χωρίς υποχρεωτική παρουσία. Το τελευταίο μάθημα (μία ώρα) υλοποιείται την τρίτη εβδομάδα με υποχρεωτική παρουσία, καθότι αφορά στην εξέταση-παρουσίαση των εργασιών κάθε συμμετέχοντα. Ωστόσο σε περίπτωση που δεν είναι δυνατή η συμμετοχή όλων, συμφωνείται μεταξύ εισηγήτριας και συμμετεχόντων εκ νέου κοινός χρόνος.

Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου αποστέλλεται Βεβαίωση Παρακολούθησης.

Κόστος Συμμετοχής

110€ με δυνατότητα εξόφλησης σε δύο δόσεις κατόπιν συνεννόησης.

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.