Βρείτε Σεμινάρια
x

Σεμινάριο εξ αποστάσεως

CCNA v7.02 (Cisco Certified Network Associate)

Διοργανωτής Σεμιναρίου E-Learning:
ΚΕΜ - Κέντρο Δια Βίου Μάθησης
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Πληροφορική

Σε ποιους απευθύνεται

Αφορά επαγγελματίες μηχανικούς δικτύων, τεχνικούς δικτύων, φοιτητές και απόφοιτούς τεχνικών λυκείων και οποιονδήποτε ενδιαφέρεται να ασχοληθεί με δίκτυα χωρίς να προ-απαιτείται πρότερη γνώση πάνω στο αντικείμενο.

Σκοπός

Με την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης οι συμμετέχοντες θα είναι ικανοί να αναπτύξουν, να υποστηρίξουν και να παραμετροποιήσουν δίκτυα μικρού και μεσαίου μεγέθους.

Περιγραφή σεμιναρίου

Εργαστήρια/ Εξοπλισμός
Κατά την διάρκεια της εκπαίδευσης, ο εκπαιδευόμενος κάνει χρήσει του επίσημου εκπαιδευτικού λογισμικού της Cisco – Packet Tracer, αλλά εξοικειώνεται και στην πράξη χρησιμοποιώντας Cisco εξοπλισμό (routers, switches κ.α.)

Πιστοποίηση – Εξετάσεις
Για να οδηγηθούμε στην τελική εξέταση και να λάβουμε την πιστοποίηση CCNA θα πρέπει να ολοκληρώσουμε τις 3 βασικές ενότητες του μαθήματος που είναι :
1) CCNA: Introduction to Net
2) CCNA: Switching, Routing, and Wireless Essentials
3) CCNA: Enterprise Networking, Security, and Automation

Στο τέλος της κάθε ενότητας ο εκπαιδευόμενος λαμβάνει μια βεβαίωση παρακολούθησης από την CISCO και το ΚΕΚ Κέντρο Εκπαίδευσης Μακεδονίας ΚΔΒΜ2.

Οι τελικές εξετάσεις διεξάγονται μέσω της Pearson VUE σε ένα από τα επίσημα εξεταστικά κέντρα ή μέσω Internet από τον χώρο του εξεταζόμενου (αρκεί να πληροί συγκεκριμένες προδιαγραφές).

Πληροφορίες συμμετοχής

 Η διάρκεια του εκπαιδευτικού προγράμματος Cisco Certified Network Associate (CCNA v7) είναι συνολικά 210 ώρες (3 ενότητες).

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.