Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο εξ αποστάσεως

Γραμματέας Διοίκησης - Secretary Skills

Διοργανωτής Σεμιναρίου E-Learning:
IST College ΚΔΒΜ2
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Οργάνωση & Διοίκηση

Εισηγητής

Δήμητρα Μπαλτούνα
Η Δήμητρα Μπαλτούνα είναι Marketing & Public Relations Strategist με πολυετή εμπειρία στο πεδίο της Εταιρικής Επικοινωνίας, Business, Event & Media Management.Έχει εργαστεί στον κλάδο του πολιτισμού, της άθλησης και της υγείας, της ακαδημαϊκής εκπαίδευσης, της δημοσιογραφίας κι έχει έντονη εθελοντική δράση.

Σε ποιους απευθύνεται

Το σεμινάριο είναι ιδανικό για όσους επιθυμούν να εκκινήσουν μια καριέρα σε αυτό τον τομέα ή θέλουν να ανανεώσουν τις γραμματειακές τους δεξιότητες.
Με την πιστοποίηση μπορείτε να εργαστείτε ως Γραμματέας, Senior / Office Administrator ή να αναβαθμίσετε την σταδιοδρομία σας ως Personal Assistant, Executive Assistant ή Office Manager. Εναλλακτικά μπορείτε να εργαστείτε σε εξειδικευμένους τομείς για παράδειγμα ως ιατρικός ή νομικός γραμματέας συμπληρώνοντας την ήδη υπάρχουσα σχετική μόρφωση.

Περιγραφή σεμιναρίου

Η θέση Γραμματέως Διοίκησης είναι ένας σημαντικός ρόλος που απαιτεί ένα ειδικό σύνολο δεξιοτήτων. Είτε παρακολουθείτε τα χρονοδιαγράμματα ενός προϊσταμένου, οργανώνοντας επαγγελματικά ταξίδια, καταγράφοντας πρακτικά σε συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου, είτε προετοιμάζεται σημαντικά αρχεία, όλα πρέπει να γίνονται με υψηλό βαθμό ακρίβειας, διαφάνειας και εμπιστευτικότητας. Η αξιοπιστία και η διακριτικότητα είναι μερικά από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά ενός εκτελεστικού στελέχους στο ανταγωνιστικό περιβάλλον που καλούμαστε να διακριθούμε.

Το σεμινάριο Γραμματέας Διοίκησης προσφέρει στους εκπαιδευόμενους όλα τα βασικά εργαλεία θεωρητικής κατάρτισης και πρακτικών δεξιοτήτων για να αποτελέσουν πρότυπο συνεργάτη στην επιχειρηματική κοινότητα.

Ολοκληρώνοντας το Diploma in Secretary Skills του IST College, θα γνωρίζετε:

  • Ποιες είναι οι ανάγκες, οι απαιτήσεις και τι χαρακτηρίζει το σύγχρονο μεταβαλλόμενο επιχειρηματικό περιβάλλον
  • Πώς να αναπτύξετε μια στρατηγική επιχειρησιακή συνεργασία με τον προϊστάμενο σας, να προβλέπετε την αλλαγή των προτεραιοτήτων του και να είστε ευέλικτοι και προσαρμοστικοί στην διοικητική τακτική
  • Μεθόδους επικοινωνίας, να διαχειρίζεστε απαιτητικές καταστάσεις κι ανθρώπους και να διαπραγματεύεστε με επιτυχία
  • Τεχνικές για τη δημιουργία περισσότερου χρόνου στην καθημερινή ροή και πως να διαχειρίζεστε πολλαπλές απαιτήσεις σε δοσμένο χρονικό πλαίσιο
  • Πώς να προγραμματίζετε γρήγορα και αποτελεσματικά ένα έργο αξιοποιώντας σύγχρονα εργαλεία
  • Στρατηγικές για τη διαχείριση της προσωπικής σας εικόνας και της εξέλιξης της σταδιοδρομίας σας
  • Αποτελεσματικές δεξιότητες προβολής και παρουσίασης

Πληροφορίες συμμετοχής

  • Αποκτήστε αναγνωρισμένη πιστοποίηση από την ΑCΤΑ - Ολοκληρώστε επιτυχώς την τελική αξιολόγηση και αποκτήστε τη βεβαίωση παρακολούθησης του πιστοποιημένου προγράμματος από την ΑCΤΑ - Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
  • Εξ Αποστάσεως εκπαίδευση - E-Learning
  • Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.