Εισηγητής
Σε ποιους απευθύνεται
Περιγραφή σεμιναρίου
Το σεμινάριο " ΖΥΜΑΡΙΚΑ: ΦΡΕΣΚΑ & ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΑ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΕΣ & ΣΥΝΤΑΓΕΣ", έχει ως στόχο να μας εκπαιδεύσει και να μας ταξιδέψει στον πανέμορφο κόσμο των ζυμαρικών. Το σεμινάριο ξεκινάει με την παρουσίαση των τρόπων που δημιουργούμε φρέσκα ζυμαρικά με λευκή και μαύρη ζύμη, συνεχίζει αντίστοιχα με το πως παρασκευάζουμε νιόκι πατάτας και νιόκι με σιμιγδάλι και συνεχίζεται με την παρουσίαση κλασικών και σύγχρονων συνταγών με βασικό υλικό τα ζυμαρικά. Πολύ σημαντικό είναι ότι γίνονται παρουσιάσεις συνταγών με φρέσκα και με αποξηραμένα ζυμαρικά, δίνοντας τη δυνατότητα να δούμε τις διαφορές στο μαγείρεμα και των δύο αυτών τύπων. Το σεμινάριο μας εκπαιδεύει στις σωστές συνταγές των ζυμαρικών, μας παρουσιάζει τις σωστές τεχνικές που ακολουθούμε για να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα και μας προτείνει το κατάλληλο food styling που πρέπει να ακολουθούμε. Παρακάτω αναλύονται τα κεφάλαια του e-learning σεμινάριο:
ΖΥΜΑΡΙΚΑ Α': ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ & ΠΑΡΑΣΚΕΥΕΣ
ΖΥΜΑΡΙΚΑ Β': ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ & ΠΑΡΑΣΚΕΥΕΣ
Πληροφορίες συμμετοχής
Διάρκεια προγράμματος Ο χρόνος που απαιτείται για να ολοκληρώσετε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα είναι 6 ώρες. Παράλληλα σας παρέχουμε πρόσβαση σε όλο το εκπαιδευτικό υλικό, βίντεο, κείμενα και ασκήσεις για 1 μήνα. Στην ημερομηνία λήξης του εκπαιδευτικού προγράμματος και του προσωπικού σας λογαριασμού και εφόσον έχετε επιτύχει σε όλα τα τεστ αξιολόγησης θα σας σταλεί ηλεκτρονικά την βεβαίωση παρακολούθησης.
Μεθοδολογία
Εκδήλωση Ενδιαφέροντος