Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο εξ αποστάσεως

Digital Marketing | Performance, Content & Social media Strategy

Διοργανωτής Σεμιναρίου E-Learning:
ΚΔΒΜ ΔΕΛΤΑ - Αθήνα
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Digital Marketing

Εισηγητής

Γιώργος Χατζηιωάννου
O Γιώργος Χατζηιωάννου από το 2011 εργάζεται ως υπεύθυνος του τμήματος Digital Marketing στη Netstudio. Είναι πιστοποιημένος ως Google Adwords Qualified Individual και Professional Internet Marketer από το Web Ceo University. Διαχειρίζεται δεκάδες διαφημιστικές online καμπάνιες και βοηθά στη διαμόρφωση και βελτίωση της εικόνας των προϊόντων και των υπηρεσιών πολλών μεγάλων αλλά και μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Επίσης διαθέτει επαγγελματική εμπειρία και ως web developer από το 2008, έχοντας δημιουργήσει δεκάδες ιστοσελίδες και eCommerce sites για διάφορες εταιρείες. Σε ό,τι αφορά τις σπουδές του, είναι απόφοιτος του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής και Υπολογιστών του πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής

Σε ποιους απευθύνεται

Το σεμινάριο απευθύνεται σε ιδιοκτήτες και στελέχη επιχειρήσεων που θέλουν να αξιοποιήσουν τα online εργαλεία προώθησης για να αυξήσουν το πελατολόγιό τους και την παρουσία τους στο διαδίκτυο, καθώς και σε φοιτητές ή σπουδαστές που τους ενδιαφέρει να κάνουν καριέρα στον περιζήτητο κλάδο του digital marketing.

Σκοπός

Στόχος του σεμιναρίου είναι να μεταφέρει με τον καλύτερο τρόπο στους συμμετέχοντες τις καλύτερες πρακτικές και μεθόδους μιας επιτυχημένης στρατηγικής ψηφιακού marketing , δίνοντάς τους την ευκαιρία να σχεδιάσουν από την αρχή μια στρατηγική digital marketing καμπάνια. Οι συμμετέχοντες θα γνωρίσουν τεχνικές διαφήμισης και προώθησης μέσω email, social media ή πλατφόρμες διαφήμισης της Google και θα λάβουν όλες τις πρακτικές γνώσεις που χρειάζονται για να μπορέσουν να αξιοποιήσουν από την επόμενη μέρα σε τεχνικές προώθησης ιστοσελίδων.

Περιγραφή σεμιναρίου

θεματικές ενότητες:

Facebook Ads
Αρχική παραμετροποίηση του λογαριασμού διαφημίσεων.
Κατασκευή διαφημιστικής καμπάνιας.
Έλεγχος, βελτίωση και reporting.

Google Adwords
Αρχική παραμετροποίηση του λογαριασμού διαφημίσεων.
Ανάλυση στοχεύσεων κατασκευής διαφημιστικής καμπάνιας.
Έλεγχος, βελτίωση και Reporting.

  • Web Analytics (Google Analytics)
  • Content Digital Marketing
  • SEO 

Πληροφορίες συμμετοχής

Μετά τη λήξη του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες παραλαμβάνουν Πιστοποιητικό Παρακολούθησης από το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2 του ΙΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, το οποίο είναι Πιστοποιημένο από τον ΕΘΝΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ (ΕΟΠΠΕΠ*) με Κωδικό Αδείας: 2000099. 

Ημέρες διεξαγωγής μαθημάτων: Δευτέρα & Τετάρτη 17:00 – 22:00
Διάρκεια μαθημάτων: από 15/2/2021 έως 15/3/2021

Κόστος Συμμετοχής

 389 €

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.