Βρείτε Σεμινάρια
x

Σεμινάριο εξ αποστάσεως

Το πένθος στην οικογένεια μετά το θάνατο παιδιού

Διοργανωτής Σεμιναρίου E-Learning:
Μέριμνα
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Ψυχολογία

Εισηγητής

Οι εισηγητές είναι ψυχολόγοι του Συμβουλευτικού Κέντρου της Μέριμνας με πολυετή εμπειρία στη Συμβουλευτική Πένθους

Σε ποιους απευθύνεται

Τα webinars απευθύνονται σε μεταπτυχιακούς φοιτητές, εκπαιδευτικούς, δραματοθεραπευτές, παιγνιδοθεραπευτές και ειδικούς ψυχικής υγείας, οι οποίοι θα λάβουν «βεβαίωση παρακολούθησης» εφόσον είναι «παρόντες» σε όλη τη διάρκεια του επιμορφωτικού σεμιναρίου.

Περιγραφή σεμιναρίου

Τα Συμβουλευτικά Κέντρα της Μέριμνας για τη Στήριξη Παιδιών και Οικογενειών στο Πένθος, στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, ανακοινώνουν την έναρξη νέου κύκλου 7 διήμερων ηλεκτρονικών σεμιναρίων (webinars) με τίτλο «Απώλειες στη ζωή παιδιών, οικογενειών και κοινοτήτων: Ψυχολογική στήριξη και ενδυνάμωση».

Το συγκεκριμένο σεμινάριο όπως και τα υπόλοιπα του κύκλου περιλαμβάνουν ένα θεωρητικό και ένα βιωματικό μέρος. Επίσης, κλινικά παραδείγματα, μέθοδοι ψυχολογικής παρέμβασης ή/και παρακολούθηση σχετικών βίντεο θα εμπλουτίζουν την ανάπτυξη κάθε θεματικής.

Βασική προϋπόθεση συμμετοχής
Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να έχουν παρακολουθήσει το «Εισαγωγικό σεμινάριο» («Ψυχολογική στήριξη παιδιού και οικογένειας που θρηνεί την απώλεια αγαπημένου προσώπου») το οποίο αποτελεί προαπαιτούμενο για την παρακολούθηση οποιουδήποτε άλλου σεμιναρίου. Εναλλακτικά, θα μπορούν να έχουν ολοκληρώσει με επιτυχία προηγούμενο κύκλο επιμόρφωσης της Μέριμνας σε θέματα που αφορούν στη στήριξη παιδιών που πενθούν.

Πληροφορίες συμμετοχής

Διάρκεια 10 ώρες
Παρασκευή 08 Ιανουαρίου 2021 (16:30 - 20:30)
Σάββατο 09 Ιανουαρίου 2021 (10.00 – 16.00)

Κόστος Συμμετοχής

120€
Για εγγραφή και στα 7 webinars του κύκλου: 740€

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.