Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο εξ αποστάσεως

Εφαρμογή σύγχρονων εργαλείων Διοίκησης Ολικής Ποιότητας που οδηγούν στην Επιχειρηματική Αριστεία

Διοργανωτής Σεμιναρίου E-Learning:
Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης Πανεπιστημίου Μακεδονίας
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Οργάνωση & Διοίκηση

Εισηγητής

• Επιστ.Υπεύθ.: Τσιότρας Γεώργιος, Καθηγητής Πανεπιστημίου Μακεδονίας
• Κοεμτζή Μαρία, Διδάκτωρ
• Κεσσοπούλου Ευτυχία, Υποψήφια Διδάκτωρ
• Ξανθοπούλου Στυλιανή, Υποψήφια Διδάκτωρ
• Θεωδορακιόγλου Υπατία, Ε.ΔΙ.Π. Πανεπιστημίου Μακεδονίας

Σε ποιους απευθύνεται

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε στελέχη τμημάτων ποιότητας (ΜΟΔΙΠ, ΕΕΔΙΠ κτλ), σε μέλη ομάδων μέτρησης της απόδοσης, σε στελέχη ΟΤΑ τμημάτων ανάπτυξης και προγραμματισμού ή ποιότητας και αποδοτικότητας, καθώς και σε πτυχιούχους ΑΕΙ και ΤΕΙ, σε στελέχη επιχειρήσεων, ελεύθερους επαγγελματίες και δημόσιους/δημοτικούς υπαλλήλους που επιθυμούν να ενημερωθούν σε σύγχρονες προσεγγίσεις διαχείρισης ποιότητας αγαθών και υπηρεσιών.

Περιγραφή σεμιναρίου

Πού στοχεύει
Στην προσφορά εφαρμοσμένης, σύγχρονης και εξειδικευμένης γνώσης και εμπειρίας σε στελέχη οργανισμών του ιδιωτικού και του ευρύτερου δημοσίου τομέα και σε πτυχιούχους ΑΕΙ και ΤΕΙ, ώστε να εφαρμόζουν αποτελεσματικά σύγχρονες τεχνικές διοίκησης ποιότητας, και να παρέχουν υψηλής ποιότητας και καινοτόμες υπηρεσίες στους πελάτες (εσωτερικούς και εξωτερικούς)..

Τι αναμένεται να επιτευχθεί
Αναμένεται η εξοικείωση των συμμετεχόντων με την έννοια της ποιότητας και της Διοίκησης Ολικής Ποιότητας, την κατανόηση εργαλείων διοίκησης ποιότητας, την κατανόηση του τρόπου βελτίωσης της ποιότητας, και την ανάπτυξη ικανότητας διαχείρισης της γνώσης από καλές πρακτικές άλλων οργανισμών που χρησιμεύουν στην βελτίωση του οργανισμού τους.
Όλα αυτά αποσκοπούν στην απόκτηση εξειδικευμένων δεξιοτήτων για την αποτελεσματικότερη και αποδοτικότερη λειτουργία του οργανισμού, την παροχή καινοτόμων υπηρεσιών και προϊόντων υψηλής ποιότητας, και την εξοικονόμηση των πόρων του, τα οποία αποτελούν κρίσιμους παράγοντες επιβίωσης του οργανισμού στις σημερινές συνθήκες της οικονομικής ύφεσης. Ειδικότερα για τους απασχολούμενους του Δημόσιου τομέα το Πρόγραμμα αποσκοπεί στην ενίσχυση της κατανόησης εννοιών που σχετίζονται με θέματα τα οποία αποτελούν απαιτήσεις εφαρμογής της νομοθεσίας για την αποτελεσματική λειτουργία των δημοσίων υπηρεσιών (Ν. 3230/2004 και Ν. 4369/2016 (ΦΕΚ 33Α/27-2-16)).

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.