Αρχική Σελίδα Σεμιναρίων
Κατηγορίες Σεμιναρίων
Δείτε Επίσης
Αρχική Σελίδα Σεμιναρίων E-Learning
Κατηγορίες Σεμιναρίων E-Learning
Αρχική Σελίδα Προπτυχιακών
Κατηγορίες Προπτυχιακών
Αρχική Σελίδα Μεταπτυχιακών
Κατηγορίες Μεταπτυχιακών
Αρχική Σελίδα ΙΕΚ
Κατηγορίες ΙΕΚ
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ
ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ
ΣΚΟΠΟΣ
Σκοπός του Diploma είναι οι συμμετέχοντες να αποκτήσουν τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες που αφορούν το αντικείμενο του Λιανικού Εμπορίου.
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ
1η ΕΝΟΤΗΤΑ - Εισαγωγή Η εξέλιξη του Λιανικού Εμπορίου (3 ώρες) Φιλοσοφία της Λιανεμπορικής Επιχείρησης (2 ώρα) Επικοινωνία (3 ώρες) Επιλογή & Αξιολόγηση Ανθρώπινου Δυναμικού (2 ώρες) Προγραμματισμός – Σχέδιο Εργασίας (2 ώρες)
2η ΕΝΟΤΗΤΑ - Περί Λιανικού Εμπορίου Η συμπεριφορά του καταναλωτή (4 ώρες) Επιλογή σημείου & στήσιμο καταστήματος Λιανικού Εμπορίου (4 ώρες) Παρουσίαση προϊόντων (2 ώρες) Λιανικές Πωλήσεις (4 ώρες) Τεχνικές Πωλήσεων στο χώρο του Λιανικού Εμπορίου (3 ώρες) Προώθηση Λιανικών Πωλήσεων (2 ώρες) Τεχνικές Αύξησης Κερδοφορίας (3 ώρες) Ποιοτική Εξυπηρέτηση Πελατών στο Λιανεμπόριο (8 ώρες) Αντίρρηση – Παράπονο – Δυσαρέσκεια (3 ώρες) Χειρισμός Αντιρρήσεων Πελατών (2 ώρες) Τεχνικές Διαπραγματεύσεων (3 ώρες) Οικονομική & Εμπορική Διαχείριση (3 ώρες) Φθορές – Κλοπές – Απώλειες (3 ώρες) Μέτρα Πρόληψης Ελλειμμάτων (2 ώρες) Ανεφοδιασμός επιχείρησης (3 ώρες) Πηγές Ανεφοδιασμού (2 ώρες) Διαχείριση Αποθεμάτων (3 ώρες) Τεχνικές Δεξιότητες Διαχείρισης Προϊόντων (2 ώρες) Διαδικασία Απόσυρσης Προϊόντων (3 ώρες) Απογραφή (3 ώρες)
3η ΕΝΟΤΗΤΑ - Μέρη Λιανεμπορικής Επιχείρησης Ταμεία (4 ώρες) Αίθουσα (4 ώρες) Προϊόντα Ιδιωτικής Ετικέτας (Private Label) & Προϊόντα Πρώτης Τιμής (first price) (3 ώρες) Αποθήκη (1 ώρα)
4η ΕΝΟΤΗΤΑ - Αποθήκη Λειτουργία του τμήματος (2 ώρες) Παραλαβή προϊόντων (2 ώρες) Προώθηση προϊόντων (2 ώρες) Διαφορές παραλαβής (1 ώρα) Προώθηση προϊόντων προς το χώρο του καταστήματος (1 ώρα) Χαρακτηριστικά γνωρίσματα ακατάλληλων & αλλοιωμένων προϊόντων (2 ώρες) Απαιτούμενα μέσα εκτέλεσης της εργασίας (1 ώρες) Ο ορθός τρόπος στησίματος & διαχείρισης του χώρου της Αποθήκης (1 ώρες)
5η ΕΝΟΤΗΤΑ - Πρακτικό Μέρος Ασκήσεις Μελέτη Περιπτώσεων
ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ Προϊόντα Ψυγείου & Κατάψυξης (4 διδακτικές ώρες) Τυροκομικά –Αλλαντικά (4 διδακτικές ώρες) Φρούτα – Λαχανικά (4 διδακτικές ώρες) Κρεοπωλείο (4 διδακτικές ώρες) Ιχθυοπωλείο (4 διδακτικές ώρες) Καφέ (4 διδακτικές ώρες) Φούρνος (4 διδακτικές ώρες) Ζαχαροπλαστείο (4 διδακτικές ώρες) Κάβα (4 διδακτικές ώρες) Έτοιμα Φαγητά (4 διδακτικές ώρες)
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Διάρκεια: Η διάρκεια του Diploma είναι 98 ώρες συν 40 ώρες προαιρετική εξειδίκευση ανά ειδικότητα
Το σεμινάριο παρέχεται με τις ακόλουθες μορφές :
Παροχές:
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ Το Diploma είναι πιστοποιημένο για την ποιότητα της θεματολογίας του , τους εισηγητές του, τον τρόπο αξιολόγησης των σπουδαστών, αλλά και την ποιότητα του υλικού του, με το σχήμα Quality Training Label επιπέδου Advance από την ACTA – Τεχνοβλαστό του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης
Όλα τα νέα και οι ενημερώσεις απευθείας στο email σας