Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο εξ αποστάσεως

Ασκήσεις Χαλάρωσης – Διώχνω Το Άγχος, Αναπνέω, Ηρεμώ

Διοργανωτής Σεμιναρίου E-Learning:
Κέντρο Πρόληψης & Συμβουλευτικής
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Ψυχολογία

Εισηγητής

Ελένη Παπαγεωργίου, Ψυχολόγος, MSc Συμβουλευτική Ψυχολογία

Σε ποιους απευθύνεται

Το σεμινάριο απευθύνεται σε όσους θέλουν να εισαχθούν στον κόσμο των τεχνικών χαλάρωσης, του διαλογισμού και του οραματισμού με σκοπό να μειώσουν τα επίπεδα άγχους και ανησυχίας και να εστιάσουν στο «εδώ και τώρα» της αναπνοής τους και της ζωής τους.

Περιγραφή σεμιναρίου

Tο Κέντρο δια βίου μάθησης ΚΕ.ΣΥ.ΘΕ (Κέντρο Πρόληψης & Συμβουλευτικής) , αντιλαμβανόμενο την κρίση που επικρατεί λόγω της αλλαγής της καθημερινότητάς μας και στα πλαίσια υποστήριξης όλου του κοινωνικού ιστού που τηρεί τα αναγκαία περιοριστικά μέτρα, σας ενημερώνει οτι ξεκιναει την διεξαγωγη των περισσοτέρων σεμιναρίων του online.

«Μένουμε σπίτι, δε μένουμε στάσιμοι».
Στόχος όλων με το πέρας της κρίσης είναι να βγούμε δυνατότεροι, σοφότεροι και καλύτεροι.

Αντιλαμβανόμενοι την απαιτητή ανάγκη διαφύλαξης της δημόσιας υγείας #menoumespiti. Παράλληλα, συνεχίζουμε να δημιουργούμε, να παραμένουμε θετικοί, και ήδη να σχεδιάζουμε την επόμενη μέρα για τη μετά κρίσης εποχή.

Περιεχόμενο

Στο σεμινάριο αυτό θα μιλήσουμε για το άγχος και πώς αυτό λειτουργεί - δυσχεραίνοντας πολλές φορές την καθημερινότητά μας. Θα εστιάσουμε σε διάφορες μορφές ασκήσεων χαλάρωσης οι οποίες μπορούν να προσφέρουν βραχυπρόθεσμα αλλά και μακροπρόθεσμα οφέλη, όπως καθαρότητα νου, μεγαλύτερη ευκολία λήψης αποφάσεων, μείωση νευρικότητας και στρες κλπ. Θα μάθουμε να αναπνέουμε «σωστά», να οραματιζόμαστε και να καταλαβαίνουμε τη διαφορά έντασης-χαλάρωσης στο σώμα μας, οδηγώντας τους εαυτούς μας έτσι σε μια πιο ανάλαφρη, και απαλλαγμένη από ατέλειωτες έννοιες, καθημερινότητα

Πληροφορίες συμμετοχής

Ολιγομελή τμήματα.
Παρέχονται: βεβαίωση παρακολούθησης σεμιναρίου και υλικό σημειώσεων.

ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ONLINE ΜΕΣΩ SKYPE

Κόστος Συμμετοχής

30 ευρώ (25 ευρώ για φοιτητές και ανέργους)

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.